2777
2789

من ۲۷ سالمه مادرم ازوقتی یادمه زن بسیار شلخته ای بود و مدام چهره منو مسخره میکرد بعد ک کمی بزرگ شدم رفتم هرجا بقیه ازم خییییلی تعریف کردن فهمیدم نه بابا برخلاف حرفای مادرم دختر قشنگی ام ،مادرم بسیار بد میگشت ،الان حتی من اگه دوماهم ارایشگاه یا حمام نرم مادرم هم نمیره ولی مثلا امروز برم ارایشگاه و حمام و مادرم ببینم باید همونروز یا فردای اونروز بره اریشگاه و یا یه لباس بخرم باید بخره کلاافه شدممم ای وای 

خب چ اشکالی داره تو این کار هارو کن اونم روحیه بگیره وا

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر و مادر منم همینن حتی با اینکه جفتشون در مقابل من حسودن خودشون هم با خودشون خوب نیستن 

مثلا در مقابل من دقیقااا مثل شما برخورد میکنن بعد تازه به من میگن نه تو حسودی که میری لباس می‌خری تو از اینستا تقلید میکنی و فلان 

بعد مادر و خواهرم در مقابل هم دیگه بازم گارد دارن بهم پز میدن حسودی میکنن اینجور ادما کل عمرشون وقت خودشونو هدر میدن و واسه دیگران زندگی میکنن اهمیت نده

بابا یعنی چی من امروز میرم ارایشگاه اون میبینه باید همونروز بره وای کلافه شدم

خب بره تو که نمیبری خودش میشه عجبا

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

وا چه اشکالی داره مادرتون هم با دیدن شما به خودش برسه مایه سربلندی شما هم میشه

خوشت میاد مردم بگن مادرش چقدر شلخته ست

آدمها چقدر عجیب شد 

بیشتر شما انگار حسودی میکنی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خواهر و مادر منم همینن حتی با اینکه جفتشون در مقابل من حسودن خودشون هم با خودشون خوب نیستن مثلا در م ...

الان کار برا هی میگن حسادت نیست ولی بخدا من کلافه شدمممم غریبه بود اشکالی نداشت نمیتونم ببینم مادرم بهم حسادت میکنه ای وای یعنی خداشاهده امتحان کردم دوماه نرفتم ارایشگاه اینم نرفت حتی به عمد واسه امتحانش چندبار گفتم برو ارایشگاه نرفت ولی من رفتممم فرداش رفت 

وا چه اشکالی داره مادرتون هم با دیدن شما به خودش برسه مایه سربلندی شما هم میشهخوشت میاد مردم بگن ماد ...

نه بخدا من نمیگم به خودش نرسه من میگم برسه ولی چرا بمن حسادت میکنه مثلا من عمدا دوماه نرفتم ارایشگاه بخودم نرسیدم بازهم از عمدووبرای امتحانش گفتم مامان موهای صورتت خیلی زیاد شده برو ارایشگاه نرفت ک نرفت بعد از چندروز من پاشدم رفتم ارایشگاه اومد دید منو دقیقا فرداش رفت ارایشگاه میگم چرا اینجوری میکنه خب قبلش میرفت چرا تا منو دید عجبا 

الان کار برا هی میگن حسادت نیست ولی بخدا من کلافه شدمممم غریبه بود اشکالی نداشت نمیتونم ببینم مادرم ...

شاید نمیخواد در مقابل تو به چشم بیاد مادره دیگه دوست نداره خوشگلتر از بچه ش دیده بشه صبر میکنه تا تو بری بعدش خودش میره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست