2777
2789
عنوان

پسرا که میگن نچرال دوست داریم دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 75 پست
خدا نکنه سلامت باشی

زنده باشی قشنگم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط پسرا نیستناکثر ادما عقلشون تو چشمشونه

حرفم اینه اگه تغیری که واجبه برای دل خودت انجام بده.اونم اگه ضروریه.چهقدر بم میاد طرف کم سن رفته کلی ژل زده صورت داغون میشه حیفه.خارجیها پا به سن میزارن آرایش میکنن و ژل تزریق میکنن.والا خودم بیرون میرم.بیشتر میترسم.از این همه حجم آرایش افراطی.به خدا طبیعی بهتره.خودم دماغم داغون بود تازه چهل و چهار سالگی عمل کردم.قبلش هم خیلی عزت نفس داشتم.

اررره بابا مثل شوهر من دلش نمیاد یه پول ارایشگاه بده بعد میگه من تورو همینجور دوست دارم منم میگم غلط ...

ببین سالها گذشت تا اجازه داد تتو ابرو انجام بدم.چیزی به اسم ابرو نداشتم.رفتم انجام دادم.گفتم خودت چرا به صورتت میرسی و ریشت رو میزنی من با ریش و ژولیده دوستت دارم.مردا از خداشونه زن ریالی خرج نکنه

ببین سالها گذشت تا اجازه داد تتو ابرو انجام بدم.چیزی به اسم ابرو نداشتم.رفتم انجام دادم.گفتم خودت چر ...

از بس هم خرج نکردیم.هر چی بخریم داد و بیداد میکنن.مهمونی میدن کلی خرج براشون مهم نیست

اررره بابا مثل شوهر من دلش نمیاد یه پول ارایشگاه بده بعد میگه من تورو همینجور دوست دارم منم میگم غلط ...

دیروز رفتم لیزر کل بدن یه میلیون دادم.گفتم این همه برات قناعت کردم الان هم لیزر رفتم برای راحتی خودم.شاید من عمرم طولانی باشه کی میاد به نظافت من برسه.در کل مرد ها بدشون از غر زدن میاد.به جای احساس رفتار کردن که نهایت اعصاب خودمون خورد میشه.باهشون باید عاقلانه رفتار کرد.اون وقت میبینی کمتر غصه میخوری.اکه زن خرج نکنه میگه خوبه خرجی نداره برام.

حرفم اینه اگه تغیری که واجبه برای دل خودت انجام بده.اونم اگه ضروریه.چهقدر بم میاد طرف کم سن رفته کلی ...

ار کاملا باتون موافقم

اعتدال خوبه  دگ تو هرچیزی زیاده روی کنی گندش درمياد.

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دیروز رفتم لیزر کل بدن یه میلیون دادم.گفتم این همه برات قناعت کردم الان هم لیزر رفتم برای راحتی خودم ...

کلا خیلی با این موافقم

زنی ک خرج نداره ارج ندارع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزم اونا واقعا نچرال و بدون عمل رو دوست دارن ولی منظورشون یه نچرال خوشگله نه نچرالی که قیافش به میمون میگه برو کنار من جات میام شیفت

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
دماغ من بزرگ نبود ولی دلم ی تنوع میخاس رو چهرم رفتم عمل کردم ولی خدایی ی ادم دیگع شدددددم از اونورم ...

عزیزم ابروهاتو چیکارکردی اصلاح کردی یا میکرو کردی؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
[QUOTE=361683557]فقط تو ایران اینجوریه. یه طوری عمل میکنن طرف شبیه خوک میشه الان بیشتر کره ایی ها ع ...

خدایی تا کی قراره اینجوری پیش بره زنها خودشون شبیه میمون میکنن کلی هم قیافه میگیرن که خوشگلن🤣

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
2810