2777
2789
من تحت نظر دکترم ولی هنوز بهم اجازه اقدام نداده

چرا عزیزم مشکلت چیه

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم مشکلت چیه

دوتامون تالاسمی داریم .گفتم میخوام اقدام کنم سونو و آزمایش نوشت . بردم براش گفت یکمم تنبلی تخمدان داری . ی پلاستیک دارو برام نوشته . دوباره سونو باید برم بعد از پریودی بعدی.  

دوتامون تالاسمی داریم .گفتم میخوام اقدام کنم سونو و آزمایش نوشت . بردم براش گفت یکمم تنبلی تخمدان دا ...

حتما داروهاتو مرتب استفاده کن و طبق نظر دکترت پیش برو

اصلا عجله نکن 

برای تنبلی تخمدان در کنار دارو حتما ورزش کن مخصوصا پیاده روی عالیه.

امیدوارم زود نتیجه بگیری. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

تا حالا دکتر رفتی

اوووف.

اندازه موهای سرم.

هر کار فکر کنی کردم

فقط ۵ بار ivf کردم حالا بقیش بماند.

حتما داروهاتو مرتب استفاده کن و طبق نظر دکترت پیش برواصلا عجله نکن برای تنبلی تخمدان در کنار دارو حت ...

داروها رو که میخورم بهم گفت پیاده روی کن ولی اصلا فرصت نمیکنم 😪😪خودمونم جاییه که نمیشه رفت بیرون 

اوووف.اندازه موهای سرم.هر کار فکر کنی کردمفقط ۵ بار ivf کردم حالا بقیش بماند.

ای بابا ایشالله به زودی ما مان بشی عزیزم 

من این ماه اولین بار بود آمپول اچ سی جی میزدم و امروز روز ۱۵ ام بود و منفی شد 

فقط تکرر ادرار داشتم گفتم شاید مثبت شه که نشد 

داروها رو که میخورم بهم گفت پیاده روی کن ولی اصلا فرصت نمیکنم 😪😪خودمونم جاییه که نمیشه رفت بیرون

حتما برو حتما حتما

هیچی مثل پیاده روی برای تنبلی جواب نمیده حتی دارو

خون رسانی به رحم هم بیشتر میشه و سریع تر جواب می گیری.

ای بابا ایشالله به زودی ما مان بشی عزیزم من این ماه اولین بار بود آمپول اچ سی جی میزدم و امروز روز ۱ ...

متاسفم عزیزم. امیدوارم خودتم به زودی نتیجه بگیری 

2810