2777
2789
عنوان

من خونمونو می خوام🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
دانشگاه شهرکرد که بومی ماست و رتبه های متوسط و پایین اصفهانیا می گیرن چون خود دانشگاه اصفهان تاپه فق ...

شهرکرد خیلی پایین نیست دانشگاهش 

حالا شهرکردیا بیان تقریبا اصفهان و شهرکرد یه قطب هستن آخه از شهرهای دور پامیشن میان دانشگاه اصفهان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرکرد خیلی پایین نیست دانشگاهش حالا شهرکردیا بیان تقریبا اصفهان و شهرکرد یه قطب هستن آخه از شهرهای ...

هرکی در س بخونه وتلاش کنه و انتخاب رشتش درست باشه دانشگاه خوب قبول میشه به حقشون میرسن 

دانشگاه شهرکرد که بومی ماست و رتبه های متوسط و پایین اصفهانیا می گیرن چون خود دانشگاه اصفهان تاپه فق ...

خودت کدوم شهری؟

اتفاقا من دخترمو گفتم اگه اصفهان نیاورد شهرکرد بزنه چون خیلی بهمون نزدیکه 😊😊

هرکی در س بخونه وتلاش کنه و انتخاب رشتش درست باشه دانشگاه خوب قبول میشه به حقشون میرسن

ولی واقعا بومی سازی خیلی بهتره این همه هزینه خوابگاه و رفت و آمد دانشجوها برداشته میشه

به نظرم باید مثل دانشگاه فرهنگیان بشه

ولی واقعا بومی سازی خیلی بهتره این همه هزینه خوابگاه و رفت و آمد دانشجوها برداشته میشهبه نظرم باید م ...

اره ولی خب بنظرم شاید بعضیا بخوان شهرای بهتر و دانشگاه بهتر قبول بشن حقشون ضایع میشه

اره ولی خب بنظرم شاید بعضیا بخوان شهرای بهتر و دانشگاه بهتر قبول بشن حقشون ضایع میشه

به خدا بهترین دانشگاه نزدیکترین دانشگاهه

چکاریه بچه ت و بفرستی راه دور نمیدونی چی میخوره؟چکار میکنه؟کجا میره...

به خدا بهترین دانشگاه نزدیکترین دانشگاههچکاریه بچه ت و بفرستی راه دور نمیدونی چی میخوره؟چکار میکنه؟ک ...

واقعا سختیهایی داره من بچه ها ی خودم رونمیذارم برندشهردیگه اگه بذارم خودمم میرم 

واقعا سختیهایی داره من بچه ها ی خودم رونمیذارم برندشهردیگه اگه بذارم خودمم میرم

دقیقا من هم همینو میگم به شوهرم از الان اعلام کردم دخترم سه سال دیگه هر جا دانشگاه قبول شد باید بریم همونجا.البته من فقط تهرانو دوست دارم😅😅

خدایی کسی که اصفهان زندگی میکنه دیگه هیچ جا نمیتونه دوام بیاره حتی لندن☺️😉

دقیقا من هم همینو میگم به شوهرم از الان اعلام کردم دخترم سه سال دیگه هر جا دانشگاه قبول شد باید بریم ...

اره خب هرکسی به شهر خودش وابستگی داره ما شهرکردیم .بنظرم ان شاالله دخترت تلاش کنه همون اصفهان قبول میشه اولویت انتخاب رشته شو همه رو بزنید اصفهان

اره فرهنگش با اصفهان تقریبا یکیه اصفهانیا هم خداییش ادمای خون گرم مهمون نواز مهربون و خاکین

اصفهان اینقدری که بختیاری و چهار محالی داره اصفهانی نداره😆😅

بندگان خدا شهرشون محاصره ست😄😄

اصفهان اینقدری که بختیاری و چهار محالی داره اصفهانی نداره😆😅بندگان خدا شهرشون محاصره ست😄😄

دقیقا درسته ولی خب درکل با اون اصل کاریاشم وصلت داشتیم جوری در نگاه اول گرم میشن باهات که احساس میکنی صدساله اشناشونی

دقیقا درسته ولی خب درکل با اون اصل کاریاشم وصلت داشتیم جوری در نگاه اول گرم میشن باهات که احساس میکن ...

اصفهانیها واقعا آداب معاشرتشون نامبر وانه.انصافا من آدم به بافرهنگی و باشخصیتی اصفهانی‌ها هیچ جا ندیدم.

کلا رفتار بلدن.

هر حرفی رو نمیزنن هر کاری رو انجام نمیدن در مجموع کارشون درسته

2810