2777
2789
اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومده باشه حتما دکتر متوجه میشه نگران نباش عزیزم

شب و روز ندارم برا درد شکم درد شکم ک همه گفتن طبیعیه رفتم بیمارستان دو نفر معاینه کردن یکی گفت خوبه یکی گفت سرکلاژ شل شده دو فینگر بازی سریع بفرستید سونو رفتم سونو هم واژینال هم شکمی تو خر دو پرسیدم هیچی نگفت گفتم بازه گفت ن حتی دکتر اومد بالا سرم پرستار گفت درد شکم داشته سرکلاطه نگفت باز شده شل شده تو پرونده هم نزدن 

از اون موقع دارم دق میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب و روز ندارم برا درد شکم درد شکم ک همه گفتن طبیعیه رفتم بیمارستان دو نفر معاینه کردن یکی گفت خوبه ...

گفتن خوبه ک 

چرا دنبال ی چیز میگردی ک استرس بکشی توکل کن ب خدا آخرش همونیه ک خدا بخواد خودتو اذیت نکن منم بخاطر همین ترس و استرس سقط ،سقط کن کاش ب جای دکترا ب خدا توکل میکردم دلم قرص میشد

شب و روز ندارم برا درد شکم درد شکم ک همه گفتن طبیعیه رفتم بیمارستان دو نفر معاینه کردن یکی گفت خوبه ...

نگران نباش عزیزم

درکت میکنم منم مثل شما بچه ی اولم را سرکلاژ شدم 

بخدا قسم تا ۸ماهگی هر روز و شب از شدت استرس و اضطراب میمردم و زنده میشدم 

اصلا امتحان داره شل بشه بی دلیل بشه سونو میگه؟

ن عزیزم امکان نداره مگر اینکه کاره سنگین کرده باشی

بله گلم سونو بدی متوجه میشن

اگرم باز بشه یا شل بشه همراه با خونریزی هستش

من هشت ماهگی دکتر واسم بازش کرد باورت میشه تا آخره ماه نهم اصلا دهانه رحمم باز نشد حتی موقع زایمان

ن عزیزم امکان نداره مگر اینکه کاره سنگین کرده باشیبله گلم سونو بدی متوجه میشناگرم باز بشه یا شل بشه ...

ن لک بینی ن خونریزی 

ولی همش حس میکنم هی داره باز میشه البته حرف دکتره رو معرکه اینجوری شدم