2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خوبه ممنون حالا واسه هفت تا مرد چند تا سیب پوست بکنم؟

ببین تقریبا ۲تا تابهباید درست کنی که هر تابه ۴قسمت میشه ۲تا سیب زمینی متوسط ۲تا پیاز متوسط ۷تا تخم مرغ و ادویه جات تره خشک یا ترخون خشکم یا جعفری خشکم اگه داری ی مقدار بریز اگه سیرم دلری ی حبه کوچولو رنده کن و روغن زیاد 

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

ببین تقریبا ۲تا تابهباید درست کنی که هر تابه ۴قسمت میشه ۲تا سیب زمینی متوسط ۲تا پیاز متوسط ۷تا تخم م ...

قربونت😘

امروز عدسی و املت دادم فردا هم کو کو و نون و چایی و اینا وای هر روز باید صبونه بدم خسته شدم دیگه

خاگینه یک نوع شیرین و با شهد هست که شاید نپسندند و یک نوع معمولی هم داره که به ازای هر تخم مرغ یک قاشق سر خالی آرد می ریزند و البته به نظر من کمی بوی آرد خام میده . کلا غذایی هست که هر ذائقه ای نمی پسنده 

تخم مرغ و سیب زمینی آب پز با گوجه و خیار شور بزار 

انواع آش صبحانه توی ایران زیاد هست و تنوع زیاد داره 

خوراک لوبیا چیتی هم خوبه 

عدسی و حلیم و املت و نیمرو هم که دادی 

کره و عسل و سرشیر هم خیلی مقوی هست 

خاگینه همه پسند نیست خیلی ها رو دیدم دوست ندارن املت قهوه خانه ای با رب و روغن درست کن سریع و ر ...

نه بابا به مردا هر چی بدی میخورن چون راه دوره املتو نیمرو شوهرم خودش اونجا می‌پزه اما بقیه رو خودم درست میکنم 

قربونت😘امروز عدسی و املت دادم فردا هم کو کو و نون و چایی و اینا وای هر روز باید صبونه بدم خسته شدم ...

اره خیلی سخته انشالله بسلامتی

ی روزم کره و پنیر و حلوا شکری بده

ی روزم پنیر خیار گوجه بده با خرما

ی روز تخم مرغ ابپزو خیار گوجه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

ما شیرازیا آش سبزی هم میدیم برای صبحانه

خیلی خوشمزه است ... حدود بیست سال پیش با خانوادم عید شیراز بودیم صبح با بابام رفتیم نون بخریم یک بوی آش مطبوعی می اومد باور کن از روی بو رفتیم اونجا را پیدا کردیم و آش خریدیم . الان این خاطره برام تداعی شد . انشاالله تن همه تون سالم و دلتون شاد باشه و توی شیراز گل و بلبل خوش باشید و اگر به دیدار شیخ اجل و لسان الغیب می روید ما را هم یاد کنید .

خاگینه یک نوع شیرین و با شهد هست که شاید نپسندند و یک نوع معمولی هم داره که به ازای هر تخم مرغ یک قا ...

مرسی ازت منم باید واسه دوماه برنامه ریزی کنم واسه صبحونه اینا تقریبا تا بهمن دیگه فک کنم برم از صبحونه های کشورهای دیگه هم درست کنم اما سیب زمینی و تخم مرغ همیشه تو برنامه هست آخه کارشون سنگینه دو بارم کله پاچه دادم🤦🤦

خیلی خوشمزه است ... حدود بیست سال پیش با خانوادم عید شیراز بودیم صبح با بابام رفتیم نون بخریم یک بوی ...

برم بزنم گوگل ببینم چطوره واسه چند روز دیگه اضافه کنم به برنامه

2810