2777
2789

قصدش که احتمالا زیاد ازدواج نیست و با رفت و امد با اون تو محیط کار امکان اومدن خاستگار جدید و معرفی شدنت خیلی کم میشه ممکنه فکر کنن ادم دم دستی هستی که با همه میری میای 

چرا واضح بهش نمیگی من اهل روابط نا متعارف نیستم یا بهش پیام بده بگو  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اصلا اسمی از دوستی نیاوردهبگم اینو؟

مگه بقیه که دوست ‌شدن عین بچه ها گفتن بیا با دوست بشیم

خوب شروع کردن به معاشرت دیگه 

ببین اگه بکشی عقب ممکنه اون بیاد جلو به قصد ازدواج که احتمالش کمه ولی اینطوری ادامه بدی  نمیاد یعنی چی بریم چای بخوریم خودش گفته نمیخوادت دیگه بعدم خجالت نداره مستقیم ازش بپرس بزار متوجه بشه برای خودت حریم داری الان با خودش میگه که این انقد راحت باهام میره میاد با بقیه هم همینه و به ازدواج باهات فکر نمیکنه 

چجوری بهش بگم

بهش بگو شما گفتید که ما برای هم مناسب نیستیم و من دلیلی بابت ادامه دادن نمیبینم 

اگه بخوادت خودش جلو میاد ولی بازم مواظب باش که به عنوان خواستگار سریع پا پیش بزاره و گرنه دوستی تو محیط کار اصلا به صلاحت نیست 

بهش بگو شما گفتید که ما برای هم مناسب نیستیم و من دلیلی بابت ادامه دادن نمیبینم اگه بخوادت خودش جلو ...

چشم خودم پیام نمیدم میزارم اون پیام بده بعدم اینارو میگم چون شهرمون کوچیکه

دعا کنید برم🇨🇦