2777
2789
عنوان

خانما میشه بیایید الان این جانور قصدش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 58 پست

میخواد سو استفاده کنه تو هم ک ماشالا دم ب دقه دنبال بهانه بودی پیام بدی ب این.منم باشم فک میکنم داری نخ میدی.محاله دنبال ازدواج باشه محلش نزار اگه اومد خواستگاری در موردش فکر کن وگرنه کنسل

همون اول گفت به درد هم نمیخ.زید شاید ناراحت بشی اسی شاید دیده پلمت نیستی میخواد استفاده ببره بدون تع ...

نه من خیلی حساسم و مذهبی طور

فکر نکنم دیدش این باشه

دعا کنید برم🇨🇦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کلا باهاش کات کن از همه لحاظاگر بخوادت خودش پیگیر میشهتو هم بهش بفهمون فقط قصدت ازدواجه نه دوستی ...

اگر یه مدت فاصله بگیرم و بعد که پیام داد بگم من متوجه قصد شما از پیام دادن نشدم...چطوره

دعا کنید برم🇨🇦

خودش گفته اهل دوستی نیست و اینابازم قصدش ازدواج نیست؟

مردا حرف مفت زیاد میزنن عزیزم ،مواظب باش احساساتتو درگیرش نکنی چون بعدا اگه هر سواستفاده ای هم ازت بکنه برمیگرده میگه همون اول گفتم دیگه به درد هم نمیخوریم خودت پیام دادی و چراغ سبز نشون دادی 

مردا حرف مفت زیاد میزنن عزیزم ،مواظب باش احساساتتو درگیرش نکنی چون بعدا اگه هر سواستفاده ای هم ازت ب ...

الان واکنش من چجوری باشه که هیجانی نباشه

دعا کنید برم🇨🇦

اگر یه مدت فاصله بگیرم و بعد که پیام داد بگم من متوجه قصد شما از پیام دادن نشدم...چطوره

اره اگر موَوع پیامش کاری بود جواب بده اگر حال احوال بود بگو ممنونم ولی من متوجه پیام دادنتون نمیشم.اونم میگه خواستم حالتو بپرسم بعد تو بگو ببخشید فقط لطف کنین درباره کار سوالی دارین پیام بدین لزومی نمیبینم برای احوال پرسی به هم پیام بدیم وقتی تکلیفمون مشخصه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خودش گفته اهل دوستی نیست و اینابازم قصدش ازدواج نیست؟

اینکه هر ثانیه حرفشو عوض میکنه؟ 

نمیدونم درست که تعریف نمیکنی بفهمیم چی به چیه

در کل وقتی گفته تو عروس شدی من عقد بودم این طرز فکر عوض نمیشه یا ممکنه یه داستانی پشتش باشه مثلا خانوادش گفته باشن.

اینکه هر ثانیه حرفشو عوض میکنه؟ نمیدونم درست که تعریف نمیکنی بفهمیم چی به چیهدر کل وقتی گفته تو عروس ...

مامانش با صحبتمون که راضی بود .

ولی خب چی بگم

دعا کنید برم🇨🇦

الان واکنش من چجوری باشه که هیجانی نباشه

مثل همکارای دیگه وکاملا خنثی باهاش رفتار کن انگار که هیچیز بینتون نبوده هیچ لبخند و ری اکشنی که نشونه علاقه به ادامه رابطه باشه نشون نده ،خودش اگه بخواد حتما پیگیر میشه و اگه پیگیر شد خیلی رک بگو قصد دوستی با هیچکسو نداری  و تا رسمی نیومده خواستگاریت هیچ حرفشو باور نکن ،به احتمال زیاد میخواد سوواستفاده کنه چون اولش گفته به درد هم نمیخوریم  مردا خیلی زرنگن 

این زیادی عجولانه نیست یا امینو بگم؟

نمیدونم🤔

یکم ارومتر بگو که فک نکنه خیلی بهت برخورده که ازدواجتون جور نشده

بذار فک کنه هم عین خیالت نیست همم حدوحدودشو بدونه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.