2777
2789

دوستان من پارسال مبل سبز و مشکی خریدم حالا الان داریم خونه می‌سازیم میخام مبل هامو ببرم فقط با خودم چون تازه خریدم و پارسال 40میلیون هزینه کردم الان میخایم خونمونو کابینت بندی بکنیم چون آشپزخونه دقیقا کنار جا مبلیم هس میخام یه کابینتی بزنم که به مبلامم ست بشه کلا میخام همه چیزم ست بشه ولی بلد نیستم چون رنگ مبلام خیلی سخت یچیز باهاش ست میشه توروخدا هرکی سلیقه داره بیاد اینجا از صفر تا صد اون بگه من بخرم داخل خونه جدیدم هیچی نمیخام ببرم جز مبلم حتی تو کابینتی میخام بخرم با اینکه پیارسال ازدواج کردم همه چیم نوعه ولی هبچبم ست نیس این منو آزار میده عاجزانه کمک میخام که باز بعداً طایفه شوهرم نکن سلیقه نداشت

کابینت حدااااااقل 10-15 سال میخواد بمونه 

ولی مبل خیلی کمتر میمونه و عوض میشه 

مبل رو با پرده و فرش ست میکنن نه با کابینت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اونا چاگه بخوای دنبال حرف مردم باشی ک زندگی نمیکنیعموی من دقیقا مبلشون سبز و مشکی هست.کابینت ممبر ...

منم خودم نظرم رو سفیده بعد با دسته های طلایی چون پریز برق و اینجام سفید طلایی و شیرالاتمم طلایی حالا یه سوال دارم روی کابینت بد میشه مشکی بزنم بجای سفید مثلا سینکو روی کابینت و مشکی کنم دیگه دسته های کابینت و نزنم

میتونی کابینت سبز بخری ک با مبلت ست بشه

ولی من ترجیح اینه کابینت رنگ روشن باشه ک آشپزخونه دل باز تر بشه و بزرگ جلوه بده و روحیه رو خسته نکنه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

منم خودم نظرم رو سفیده بعد با دسته های طلایی چون پریز برق و اینجام سفید طلایی و شیرالاتمم طلایی حالا ...

عه الان دیدم خودت فکرت مثل من بود.

عالی میشه.

بعدش مبلاتم عوض کنی با همه چی ست میشه

منم خودم نظرم رو سفیده بعد با دسته های طلایی چون پریز برق و اینجام سفید طلایی و شیرالاتمم طلایی حالا ...

خیلی دیگه همه جا مشکی میشه . دلت نمیگیره از این همه تیرگی ؟مبل سبز و مشکی کابینت سفید و مشکی

همون سفید و طلایی بزن . رنگ چوب روشن هم خوبه البته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810