2777
2789
عنوان

از مردهای بی پروا خیلی خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 90 پست
مردهای کارمند یا معلم چون ریسک نداشتن خیلی مزخرفن مرد باید ریسک منه قبول دارین؟ کلا زندگی باید ریسک ...

فکر میکنی از بین مردای ریسک پذیر چند نفرشون پولدار و موفق میشن؟ خیلی هاشون ورشکست میشن مجبور میشن خونه و زندگی رو بفروشن پای قرض و بدهی بدن.  درستش اینه که تو از مردای پولدار خوشت میاد که با حقوق کارمندی و معلمی جور نیست

بله در صورتیکه که ریسکهاشو کرده باشه و مثل هلو پوست کنده برسه دستت وگرنه پیر میشی باهاش

من الان با ۲۲ سال سابقه ی زندگی مشترک و ۴۲ سال سن میگم مردی که شغل ثابت بدون ریسک داشته باشه باعث آرامشته

راستی مردهای ریسک پذیر احتمال خیانتشون هم بالاست به خاطر همون ریسک پذیری و بی پرواییشون چون این ریسک پذیری بعد ها ابعاد مختلفی پیدا میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂من بر عکس ط از مردای کارمند خوشم میاد طفلی پسر عمه من بی پروا بود ۴ بار شرکت تاسیس کرد و کل دارایی ...

اگه از مرد کارمند خوشت میاد چرا عنوان رو لایک کردی😅

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

انشالله اونی که این بورس و ارز رو ساخته هیچوقت تو زندگیش خیر نبینه کلی آدمو بیچاره کرد شوهر منم‌اعتی ...

بابای من کل زندگیش گذاشت این آخرا آنقدر قند خون و فشارش بالا بود سر اجاره خونه فشار کاری بورس که کلا تعطیل آنقدر ریخته جلو روی منو مامانم سکته کرد من فقط ۱۶ سالمه

فکر میکنی از بین مردای ریسک پذیر چند نفرشون پولدار و موفق میشن؟ خیلی هاشون ورشکست میشن مجبور میشن خو ...

نه صرفا پولدار بودن مهم نیست همین که مرده عرضه ریسک کردن داشته برایم جذابه 

برو فرهنگ لغت رو بردار و معنی بی پروا رو بخون و از واژها جای نامناسب استفاده نکن 

بزار فردوسی بدبخت تو گور آرامش داشته باشه 😔😐😁

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اگر ریسک نکنی همیشه توی همون زندگی بخور نمیر هستی اگر کنی یا خیلی موفق میشی یا شکست میخوری وی ارزش د ...

من تو کار ساخت و ساز بودم .سال 98بیست واحد پیش فروش کردم .از شانسم خوردم ب گرونی ها با این حال میتونستم جمعش کنم اما خانمم ک مهرشو گذاشت اجرا تیر خلاصم بود

اقا هستم . راننده پروفایلم
نه صرفا پولدار بودن مهم نیست همین که مرده عرضه ریسک کردن داشته برایم جذابه

یعنی مردی که ریسک کرده و دار و ندارش رو از دست داده و زیر قرضه هم برات جذابه؟ بیا با دایی من ازدواج کن. ریسک پذیر ولی بی همه چیز

2810