2777
2789
معمولا وقتی مالی بنامشون هست اگر مستثنیات دین نباشه توقیف میشه

زمینی که معرفی کرده ، مال پدر و برادرخانوماش بوده این بالاکشیدن و سند کرده بنام خودش... الان دست اوناست...تو شهر دیگه هم هست.

بهش گفتند اگر زمینو بنام کسی بزنی میکشیمت... اینم می‌ترسه . 

کارشناس دادگاه رفته اونجا متوجه نشده، اینا رو همسرم از طریق دوست دوران دانشگاهش که اتفاقی بچه اون شهره فهمیده... به قاضی قبلی رفتند گفتند ولی مرده انکار کرد نه زمین خودمه... الان که حکم اومده همش به همسرم میگه جای زمین ۷۰۰ میلیون رو تو ۵ تا قسط بهت بدم برو...( بماند که عمرا یک قسط هم بده، دروغ میگه) ... بعد بدهی ۳ میلیاردی رو با ۷۰۰ مثلا، میخواد جمع کنه.

قبل این زمین هم‌، یک زمین دیگه معرفی کرده بود که از طریق پدرخانوم داداشم فهمیدیم اصلا زمین مال خودش نیست و داره دروغ میگه ،و کلا زمین ۲۰۰ میلیون ارزش داره، الکی گفته بود ۲ میلیارده... دید دادگاه داره به ضررش میشه گفت زمینه عوض میکنم.

کلا آدم عوضبه ... شوهر منم ساده ودل رحم .

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمینی که معرفی کرده ، مال پدر و برادرخانوماش بوده این بالاکشیدن و سند کرده بنام خودش... الان دست اون ...

ببینین معرفی کردن اینطور نیست که لفظی بیاد بگه باید ادله داشته باشه حتی برای میزان درآمد و معرفی مال و مبالغ حسابشون و استعلام میگیره دادگاه

اصل پول شما ۳میلیارد بوده یا طی این سه سال ۳میلیارد شده؟

ببینین معرفی کردن اینطور نیست که لفظی بیاد بگه باید ادله داشته باشه حتی برای میزان درآمد و معرفی مال ...

خب همون دیگه، این قولنامه داشت گفت زمین خودمه... کارشناس رفت اونجا... چند تا شاهد گفتند آره مال خودشه.

بعد ما پدرخانوم داداشمو فرستادیم به نام خریدار اون منطقه ، فهمید زمین مال این آقا نیست و برای اینکه به ما بگه مال خودمه قولنامه سوری نوشته...

حق شراکت بوده تو استخر پرورش ماهی، ۷۵۰ میلیون سال ۹۵. الان دادگاه ۵ میلیارد برای حکم زده، ولی زمین که میخواد بده حدودا ۳ میلیارده که ما قبول کردیم بده... اینم اینطوری می‌کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خب همون دیگه، این قولنامه داشت گفت زمین خودمه... کارشناس رفت اونجا... چند تا شاهد گفتند آره مال خودش ...

قولنامه اگر سوری باشه که جرمه خودش میشه جعل حتی گواه ها هم مجرم میشن که شهادت دروغ دادن

بهر حال امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه 

قولنامه اگر سوری باشه که جرمه خودش میشه جعل حتی گواه ها هم مجرم میشن که شهادت دروغ دادنبهر حال امیدو ...

من که میگم نمی‌فهمم این چطوری از زیر کاراش در میره. الان همون زمینم که دادگاه حکم داده، نمی‌دونم چطور کارشناس نفهمیده تو اون محل کوچیک، اونوقت شوهر من با دو تا آشنای دور فهمید معارض داره. 

حدودا ۳۰ میلیارد بدهی داره به نرخ روز، یک شاکیش که ۷ میلیارده، پارسال بیخیال شد رفت. می‌گفت بخدا ۳ تا وکیل گرفتم ولی این بشر هم شانس داره ، سر بزنگاه قاضی پروندش عوض میشه ، هم نمی‌دونم چطوری کلا قاضی و حکم رو میپیچونه....

به شوهر من می‌گفت برات پول نمیشه، ولش کن.

راستش ما قید پول رو زدیم، شوهرم فقط برای اینکه اذیتش کنه داره ادامه میده ... میگه بزار بره و بیاد... هر چی میگم حکم جلب بگیرید براش، میگه الان بره زندان مفت بخوره بخوابه، از خداشه بیفته اون تو .

ممنونم. هر چی خدا بخواد. واقعا طوری شده میگیم شد شد، نشد نشد.

😐اگر پرونده حقوقی باشه حکم بیاد اجراییه میاد بعدش و اگر ایشون حاضر نشن یا مال معرفی نکنن جلبشون صاد ...

چ قشنگ توضیح دادین

اگر وکیل هستی ی سوال درمورد مهریه دارم اگر میدونید راهنمایی کنید ممنون میشم 

من مهریم هر ۸ ماه یک سکه هست .همسرمم سغل دائمی و دولتی داره میتونم مهریه رو قسط بندی کنم هر ماه از حقوقش مبلغی ب حسابم بیاد ؟