2777
2789
معلومه بابا. اگه راست می‌گفت که گوشیاشو خاموش نمی‌کرد..مام ماشالله یه خاندان رفته بودیم 😅😅

عجب واقعا... حروم خورن عادت کردند.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا این ریس کاروان ها خیلی دزدی میکننماهم تو ایران کارامون کردیم به ریس کاروان پول دادیم یا رو گفت ...

آره شیوه خوبیه واسه دزدی براشون

باز خوبه پیداش کردین شما پولتونو گرفتین

ما که چن تا مسئول کاروان داشتیم بعد فرار مرده همه گفتن ما هیچ کاره ایم مث شما زائرین به ما گفت شما خادم کاروان بشین آخر سر بهتون یه مولی میدم ولی معلوم بود همه دستشون تو یه کاسه ست.. میگن شکایت کردیم مشهد ولی دروغ

اون که دیگه بحثش جداست . میل خودته ولی شرعا حرامه

چقدر راحت بعضیهامیگن برمیداریم و خرج میکنیم

من احساس کردم شاخ درآوردم

من میلیاردها هم جلوی چشمم باشه نگاه هم نمیکنم

خداروشکر خدا هم از مال دنیا بی نیازم کرده

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

حالا تا شب هی توضیح بدهتجربه شد از خواب بیدار شدی پست نذاری🤣🤣😂

دقیقا زیر پتو بودم چشامم درست نمی دید با دست مالش دادم چشام باز شد 😂😂

دیگه جواب نمیدم خودشون بیان آخر ببینن توضیح دادم😅😅

چقدر راحت بعضیهامیگن برمیداریم و خرج میکنیممن احساس کردم شاخ درآوردممن میلیاردها هم جلوی چشمم باشه ن ...

ایشالله نیازمندت کنه بعد بیا و نظر بده و بگو از کنار میلیاااااردها رد میشم و نگاهم نمیکنم!!!!

😐اگر پرونده حقوقی باشه حکم بیاد اجراییه میاد بعدش و اگر ایشون حاضر نشن یا مال معرفی نکنن جلبشون صاد ...

والا من از کارهای حقوقی سر در نمیارم. ولی از پارسال حکم اجرایی شده و الان اون آقا از بهمن باید میامده و جای پول زمینی رو به نام شوهر من سند می‌زده... ولی نیومده... اینقدرررر موجود پستیه هر دفعه می‌ره دادگاه نمی‌دونم چطور مغز قاضی رو می‌شوره و فرصت میگیره...تازه از سه ماه پیش قاضی عوض شده ، هرچقدر شوهرم و وکیل میرن سراغ قاضیه، میگه پرونده حکمش مشخصه به من ربطی ندارد و واقعا کاری نمیکنه.

اونم همون‌جوری ول می‌چرخه.

اتفاقا من گفتم برین جلب ش رو بگیرین، بزار بترسه بیاد.

شوهرم میگه چون زمینی که معرفی کرده به ما معارض داره و خودش هم می‌دونه داره امروز و فردا می‌کنه. چون قاضی قبلی گفته بود اگر زمینه معارض داشته باشه حکم رو میزنم ۵ میلیارد ، ندی می‌فرستم زندان ... که شانس قشنگ ما قاضی هوش شد ، این قاضی اصلا گردن نمیگیره.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

من سال پیش یه کیف پول تو راه شمال پیدا کردم دم رستوران اون موقع ها ها تراول تازه چاپ می شد در کیف رو باز کردم شاید ۲۰ یا سی تا تراول بود بردم دادم صاحب رستوران امیدوارم به دست صاحبش رسونده باشه

یا امام رضا
حالا چند وقت پیش یکی کارت همسرم از جیبش افتاده بود، متوجه نشده بود. برداشته برده، رمزش هم که شنیده ب ...

خاک تو سر دزدش

بی شرف اگه آدم بود

خاک تو سر دزدشبی شرف اگه آدم بود

واقعا شرف نداره

ایشالله نیازمندت کنه بعد بیا و نظر بده و بگو از کنار میلیاااااردها رد میشم و نگاهم نمیکنم!!!!

خبالت راحت نمیکنه

نیازمند هم‌بودم بیست سال پیش ۲۰۰ هزار تومنو بردم شهر دیگه پس دادم‌که قاطی شده بود

خدا خودش بهتر میدونه

تو‌جوش نزن

چقدر عجیب واقعا

باور میکنید الان که وکیل اون آقا فهمیده موکل ش چقدر شارلاتانه و پولی به خودش هم نخواهد داد، از طریق اطلاعاتی که داره چند تا راه کار به همسرم و وکیلش داده، ببینند با همکاری هم می‌توانند پول رو زنده کنند.

وکیل اونم یه جورایی اومده با همسر من همکاری کنه ، می‌گفت من اولش باور کردم که نداره و بی گناهه ولی الان فهمیدم چه موجوده هفت خطیه.

حدودا ۱۰_۱۲ تا پرونده از سال ها قبل داره، اینقدر مونده پول نشده شاکیاش بیخیال شدند، این دنبال بیخیال شدن شوهر منه، با هزار راه پرونده رو طولانی می‌کنه.

2810