2777
2789
عنوان

شوهرم برام گوشی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 94 پست
خسیسه. دلش نمیاد 100تومن برام خرج کنه ولی خانواده اش

درسته خیلیا خسیسن.ولی مسئله گوشی فرق میکنه.الانم یه جور سرمایه حساب میشه امروز با پولت نخری .فردا عمرا بتونی بخری.ای وای دختر منم بی سرزبونم.ولی دیگه لینجوری ندیده بودم.بهش حالی کن خانوادت بخاطر اینکه خواستگارات خیلی زیاد بود گوشی نخریدن که راحت باشی نه بخاطر پولش و اینا.خدا بهت صبر بده دختر.تو روزگارت از منم بدتره

هر لحظه خدا را شکر💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خیلیا خسیسن.ولی مسئله گوشی فرق میکنه.الانم یه جور سرمایه حساب میشه امروز با پولت نخری .فردا عم ...

من زندگیم خیلی  بده  بهش گفتم  چون سنم کم بود16سالم بود  گفتم سنم کم بود گوشی نخریدن ولی 

دقیقا مطمئنم از اول کم توقع بوده شوهرش هار شده اعصاب منم خراب شد

دارم روانی میشم.البته اینجور تاپیکارو میبینم.بخودم امیدوار میشم.همسر منم یه کم خسیسه.ولی دیگه اینجورشو ندیده بودم خدایی.فکر کرده بجه گیر اورده

حالا استارتر تو هم با حرفهای ما هوایی نشی دعوا کنی.بجه داری.معلومه همسرت سنش خیلی بیشتر از توعه.با سیاست برو جلو .به جدایی و دعوا فکر نکن.سعی کن درستش کنی.

هر لحظه خدا را شکر💙
من زندگیم خیلی بده بهش گفتم چون سنم کم بود16سالم بود گفتم سنم کم بود گوشی نخریدن ولی

دقیقا حدس میزدم که هم کم سنی هم اختلاف سنی داشته باشید

برام جالبه والدینت برات گوشی نگرفتن که البته کار درستی میکردن ولی شوهرت دادن!!!!!! 

مشکل شما سن پایین شماست شوهرت فکر میکنه بچه ای ممکنه سریع از راه به در بشی😔

دقیقا حدس میزدم که هم کم سنی هم اختلاف سنی داشته باشیدبرام جالبه والدینت برات گوشی نگرفتن که البته ک ...

نه کلا سر گوشی نیست سر لباس سر خرجی دادن اینا اونجوری 

2810