2777
2789
عنوان

نامزدم برام یچی میخره مادر شوهرم بدش میاد 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 70 پست
والا خونه دو طبقه هم جلوگیری نمیکنه از فضولی مادرشوهر خواهر شوهر همینجا چندین بار خوندم ک دم به دقیق ...

باشه بازم بهتر از تو یه خونه بودنه 

اونکه حرفت صد درصد درسته آدم حتی نباید توی یه کوچه باشه باهاشون 

من تو خونه دو طبقه هستم آرزومه جدا شم و خونه مستقل داشته باشم 😭😭😭

تا حالا بدون اجازه نیومدن یعنی اصلا نمیان ولی خوب آخرش خونه مستقل خیلی بهتره

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
کار خیلی خوبی کردی آفرین بهت مگه آدم چند بار قراره زندگی کنه 👏👏 قهر باشن به درک آرامش و آسایش خودت ...

همین بخدا من از غذا وچای گرفته تا جارو و گردگیری همشون به عهده من بود بعد مادر شوهر از خدا بیخبرم میگفت دلم خوشه عروس دارم خونم اونجوری که میخوام تمیز نیس.وای چقدر باشوهرم دعوا میکردم سر این قضیه و اون هم حق رو به مادرش میداد .الان با اینکه شوهرم خوبه اما هیچوقت اون اخلاقاش رو یادم نمیره که اصلا پشت من در نمیومد تا مثلا بقول خودشون پر رو نشم🤢

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل مادرشوهر منه دوست نداره شوهرم واسه من یا وسایل خونه پول بده   الان یه سال رفت و آمد کم کردم و همه چی ازش قایم میکنم و شوهرم چند باری باهاش دعوا کرده یه ذره بهتر شده قبلا پیش خودم می‌گفت براش لباس نخر بیا پرده قدیمیای منو ببر واسه خونه پرده نخر گوشیم دزد زد می‌گفت گوشی ساده دستش بگیره نمی‌خواد براش گوشی بخری 

دلیل همه این رفتار ها عقده استتو فرهنگ سنتی ایران زن از شوهرش محبت نمیبینه پسرش رو ناخودآگاه جانشین ...

دقیقا مثل مادرشوهر من تازه این مادرا تا پسرشون مجرد یادشون نمیاد پسر داره زن میگیره عاشقش میشن

همین بخدا من از غذا وچای گرفته تا جارو و گردگیری همشون به عهده من بود بعد مادر شوهر از خدا بیخبرم می ...

حالا ما هیچ حسابی با هم نداریم ولی خوب اونها رفت و آمدشون خیلی زیاده سر و صدا خیلی میاد 

نوها خیلی میان و میرن و گرنه شاید چهار روز نبینمشون

من خیلی خواب سبکم و آنها اصلا ملاحظه نمیکنن در ورودی رو محکم میبندن یا توی پله بلند بلند صحبت میکنن خلاصه دعا کن نجات پیدا کنم 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
حالا ما هیچ حسابی با هم نداریم ولی خوب اونها رفت و آمدشون خیلی زیاده سر و صدا خیلی میاد نوها خیلی می ...

حتما دعا میکنم برات باور کن خانواده شوهرمن ازبس سمی هستن از راه دور هم سم خودشون رو میفرستن برام ازین زورم میشه که واقعا من ادم بدی نبودم براشون 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی
حتما دعا میکنم برات باور کن خانواده شوهرمن ازبس سمی هستن از راه دور هم سم خودشون رو میفرستن برام ازی ...

قربونت عزیزم 

خداروشکر کن که فقط اومدی از اون خونه بیرون 

ارتباطتتو کم کن باهاشون آدمی که ظالمه هیچ فرقی نمیکنه کجا باشه آخرش زهر خودشو میزنه 

ولی همون که نباید دور از جونت کلفتی کنی.و سرشون تو زندگیت باشه خداروشکر کن

همین بخدا من از غذا وچای گرفته تا جارو و گردگیری همشون به عهده من بود بعد مادر شوهر از خدا بیخبرم می ...

ادم هیچوقت یادش نمی ره

هر باری ک شوهر ادم مادرش و خواهرش رو ترجیح میده ب زن خودش

یک درجه دوس داشتن ادم کمتر میشه

و همیشه توی ذهن و قلب و روح ادم حک میشه