2777
2789
عنوان

نامزدم برام یچی میخره مادر شوهرم بدش میاد 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای دقیقا عین مادر شوهر منارایش صورتش رو هم شبیه ارایش من میکردمدل موهاشلباسهاشچندشم میشد

من عروسی یکی از اقوام پیراهن گلبهی روشن خریدم دیدم رفت همون رنگی خرید حتی رنگ کفشای من نود بود برای اونم همچنین

همه میگفتن چرا عروس و مادرشوهر عین هم خریدین منم فقط مجبورا لبخند میزدم

کاری به حسودی اینا ندارم فقط تا جایی که گفتی قراره با هم زندگی کنید 

ما توی یه ساختمون هستیم هیچ حسابی با هم نداریم من شبانه روز دعا میکنم که خدا خونه مستقل بده بهمون واقعا اگه قراره کنارشون باشید حتما حریم بینتون باشه حداقل خونه دو طبقه باشه 

ببین به هیچ عنوان قبول نکن بگو پشیمون شدم بگو در صورتی قبول میکنی که خونه دو طبقه باشه اینکه بخواید توی یه خونه زندگی کنی واقعا عذاب آوره نه میتونی کاری بکنی نه میتونی راحت باشی هیچی بعد یک ماه صدات در میاد تازه همه اینا قابل تحمله تا بچه نباشه دیگه بچه دار بشی شرایط بدتر میشه 

مادرشوهرتون بچه ندارن دیگه؟؟؟

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
مادر شوهرها اگ از خدا نمیترسیدن با پسراشون ازدواج می‌کردند 😂

دقیقاااااااا

مادرشوهر من یجوری هروقت شوهرمو میبینه میگه لاغر شدی انگار من هرشب بهش نون و رب میدم😑

واای دختربا مادرشوهر تو یه خونه حتی تو یه کوچه زندگی نکن بلای منو سرخودت نیار عین منه شرایطت منم شوهرمو چون ادم خوبی بود دوس داشتم وقبول کردم که با مادرش زندگی کنیم که بیوه زود اما بعد متوجه شدم که خواهراش و و عروسش و نوه هاشون بیست چهاری اونجابودن و من باید سرویس میدادم به همشون و قدر هم نمیدونستن از شوهرم گرفته تا خانوادش میگفتن تو کار خاصی نمیکنی منت نزار .بعددوسال با چه بدبخخخختی خونمو جدا کردم و الان یه ساعت با اونا فاصله داربم .من که خونمو جدا کردم شدم ادم بده و همه خانوادش تا مدت ها با من قهر بودن یکی از ابجیاش هنوز نیومده خونمون.شوهر خدا هم که باشه ارزش نداره بخاطرش تااخر عمرت اعصاب خوردی داشته باشی به حرفام خووووب فکر کن

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی
کاری به حسودی اینا ندارم فقط تا جایی که گفتی قراره با هم زندگی کنید ما توی یه ساختمون هستیم هیچ حساب ...

والا خونه دو طبقه هم جلوگیری نمیکنه از فضولی مادرشوهر خواهر شوهر 

همینجا چندین بار خوندم ک دم به دقیقه میان خونه عروس

بی اجازه کلید میندازن

همه جا رو وارسی میکنن

واای دختربا مادرشوهر تو یه خونه حتی تو یه کوچه زندگی نکن بلای منو سرخودت نیار عین منه شرایطت منم شوه ...

کار خیلی خوبی کردی آفرین بهت مگه آدم چند بار قراره زندگی کنه 👏👏 قهر باشن به درک آرامش و آسایش خودت مهم تره 

منم به خاطر همین ازش پرسیدم چند تا بچه داره مادرشوهرش چون از فردا صبح عروسی دور از جون شما کلفت خواهر شوهر و برادر شوهر و نوه ها میشه

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
2810