2777
2789

چجوری قیمت میدین 

مثلا من الان ک وقت روضه هاس میخام برا بیرون حلوا بزنم بلد نیسم چجوری قیمت بدم 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تک تک موادی ک استفاده کردی رو وزن کن و قیمتشو بدست بیار هر چقدر شد بسته ب خودت بعلاوه 30 درصد یا 40 ...

مثلا ۲۰۰تومن مواد برده بگم ۲۴۰هزارتومن شده؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

قیمت مواد و هزینه های اولیه + دستمزد کار ساعتی (هزینه ی زمان) + یه مقدار معقولی سود

خو مثلا طرف ۱ کیلو برشتوک سفارش داده ک ۲۰۰تومن مواد برده ۱ساعت زمان برده چقدر قیمت میدی شما بهش؟

پس دستمزدت چی میشه؟ حداقل اندازه حقوق قانون کار باید برای هر ساعت کار دستمزد بگیری.

خو همون دیگه بلد نیسم 

خو مثلا طرف ۱ کیلو برشتوک سفارش داده ک ۲۰۰تومن مواد برده ۱ساعت زمان برده چقدر قیمت میدی شما بهش؟

الان حقوق قانون کار چنده؟ حساب کن خودت دیگه. حداقل اندازه دستمزد کارگر ساده که باید دستمزد بگیری. یه مقداری هم باید سود بگیری که بتونی کارت رو گسترش بدی. یه بار یه ویدیو یوتیوب دیدم در مورد کسب و کار خونگی و نحوه قیمت گذاری ولی الان دقیق یادم نیست. 

2810