2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم تخم مرغ بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 40 پست

ممنون از دوستان عزیز لطف کردید بابت راهنماییتون 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

تخم مرغ رو وقتی پختی روش گلپر بپاش یا پونه خشک یا نعنا خشک یا آویشن یا فلفل سیاه ببین کدوم به طبعت میاد 

وقتی هم میخوای سرخ کنی روغن کم نریز تو ماهیتابه و بزار داغ بشه اونوقت تخم مرغ بشکت توش تا بوی ضخم نده بعد که ریختی بشقاب یکی از اون ادویه ها رو بپاش روش 

منم دخترام این مشکل رو داشتن همین کارو کردم 

یا تخم بلدرچین میگرفتم میگفتم یه گاز بزن قورت بده نمیخواد بجوی که طعمش تو دهنت پخش بشه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فلفل سیاه بزن خوشمزه میشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
منم همینطور شیر فقط پاکت مقوایی پگاه یا میهن تخم مرغ هم تو کتلت یا کوکو اونم ماهی دوبار تلاونگ یا یه ...

کتلت ها رو هم دو ماهی هست بدون تخم مرغ درست میکنم هیچی نمیشه خیلی خوب شده طعمش

عجب