2777
2789
عنوان

با این معلم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 92 پست

ما جنوبیم ۷.۵شروع کلاس

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مدرسه پسر من ک هفت و نیم تازه صف میگیرن تو حیاط

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا درک نمیکنه طفلک پسرم با این معلمش

معلمش روانیه

حالا دیرم برسه نباید اینطوری برخورد کنه

اصلا ربطی به معلم نداره،یه مورد انضباطی که به مدیر و معاون مربوط میشه

من یادمه اکثر روزها دیر میرسیدم مدرسه بزرگترین تنبیهم این بود که اسمم رو تو لیست دیر آمدن ها مینوشتن

اصلا معلم کاری نداشت

وقتی میتونه ببره میدم ببره ،پارسال کلا خودم می‌بردم دوتاشون رو ،امسال این معلم بی‌درک و هول اومده

اصلا این مسٱله به معلما مربوط نیست دست مدیره

ما که بدون اجازه مدیر نمیتونیم وارد کلاس بشیم یا دیرتر بریم والا اواین بار که میشنوم

کار به معلم ندارم

شما خودت مادری به بچه ۱۰ سالت از الان مسئولیت دادی استرس دادی فقط واسه اینکه راحت باشی بچه رو سپردی به اون طفلک ک تمام مدت استرس داشته باشه و نگران خواهرش باشه

از معلم چه توقعی دارین ک غریبس؟

واقعا دلم برا اون بچه سوخت ک از الان مجبور مثل ۲۰ ساله ها رفتار کنه

معلمش روانیهحالا دیرم برسه نباید اینطوری برخورد کنهاصلا ربطی به معلم نداره،یه مورد انضباطی که به مدی ...

پسرم داره باهاش وسواسی هم میشه ،میگه میریم دسشویی میایم ،مسئول گذاشته یکی از بچه هارو نگا کنه دستامون خیسه یا نه بعد هم الکل میزنه برامون 

بخاطر ریه بچه ها باید ازش شکایت کنیم

مقصر شمایی که مسؤلیت خودت یا همسرت را انداختی گردن

بچهٔ 10 ساله. پسرت گناه داره و به شدت آسیب می بینه، 

خود دانی. 😡😠

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
کار به معلم ندارمشما خودت مادری به بچه ۱۰ سالت از الان مسئولیت دادی استرس دادی فقط واسه اینکه راحت ب ...

عزیزم خونه ما سرخیابون هست و مدارس هم سرخیابونه اصلا کوچه پس کوچه نداره و خیابون اول صبح شلوغ و پر بچه مدرسه ای

2810