رهایی۹۰ مدیر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3127 عنوان بچمو بسته بندی کردم فرستادم مدرسه🥴 | مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 29 پست سردش بود کلا سرمایییه.ازاینذشلوار مخملا تو خز پاش کردم زیرشلوارفرمش باجوراب بلند.بلوزآستین بلندم زیرمانتوش با کاپشن.اذیت نمیشه بنظرتون خودش میگفت خوبه. تاحالا اینجوری جایی نفرستادمش..خودم باشم خفه میشم😵💫 🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀 امروز | 07:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3127 یه چیزی بگم هیچ وقت نذار به چوب لباسی اویزون کنه شپش میگیره خودت یه مشما بذار کاپشنو بذاره توش حرفت درسته خوب شد گفتی مرسی 🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
marjjjan_jon عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2188 آره میگم گرمشون شه بهتره تا اینکه کلیه درود سرماخوردگی بگیرن حق داری
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3127 آخی صبحا بهش چایی دارچین بده بخوره در طول روز گرمیجات بهش بده فدات صبحونه بزور دوسه لقمه شیره ارده بهش میدم چای نمیخوره 🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3127 ای ننههههه😂🫠❤️ 😁😍 🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 10394 میگه کاپشنارو درمیاریم چوب لباسی دارن وایی مامان منی .هی میگفت بپوش .شلوار نخی کاموا زیر شلوار فرم .لباس کاموا زیر روپوش .یکی کاپشن .خفه هم میشدم .دستشویی نمیشد رفت فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3127 مامان من وقتی بزرگتر شدم دیگه زیر مانتوم هیچی نمیپوشیدم خودمم اینجور بودم اصلا لباس آستین بلند زیر مانتوم نمیپوشیدمدفقط کاپشن رومانتو میپوشیدم 🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
eeeaaa عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 624 البته کاپشن نیس ازاین سویشرتا داخل خزه اها فکر کردم از اون زخیم ها
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3127 وایی مامان منی .هی میگفت بپوش .شلوار نخی کاموا زیر شلوار فرم .لباس کاموا زیر روپوش .یکی کاپشن .خفه ه ... 😂😂😂آخی.. آخه میدونم من دخترم خودش میگه سردمه لباس تنم کن برخلاف خودم خیلی سرماییه 🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
eeeaaa عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 624 آره میگم گرمشون شه بهتره تا اینکه کلیه درود سرماخوردگی بگیرن اره گرمی بهتره تا سزدی
yotab246 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 4053 خودمم اینجور بودم اصلا لباس آستین بلند زیر مانتوم نمیپوشیدمدفقط کاپشن رومانتو میپوشیدم آره دقیقا ولی حق داری ابتدایی بچه ها زود مریض میشن
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 10394 😂😂😂آخی.. آخه میدونم من دخترم خودش میگه سردمه لباس تنم کن برخلاف خودم خیلی سرماییه اشکالی نداره خودش هرجور دوست داره فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ