2777
2789

اره گلم.. از آشناهای خییییییلی نزدیک. تو سن ۳۹ سالگی تو شهر غربت تک و تنها مرد و با چه سختی و فلاکت و کالبد شکافی و ... جنازه رو تحویل دادن و به سختی آوردیم شهرمون و دفن شد. اواخر عمرش چقدر سختی و دربه دری کشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگا واقعا بچه کار بدی بکنه و طلم کنه به پدرمادرش بله عشقشون میگیره 

ولی اگه بچه کاری نکنه و مدر مادر الکی عاق کنن نه 

مثلا مادر خود من دسوت داره من طبق سلیقش زندگی کنم ولی من این کارو نمیکنم بخاطر هیمن همیشه بخاطر این مسئله بهم عذاب وجدان میره ، از اول همینطوری بوده 

ولی من اهمیتی نمیدم

برادر بزرگه خیلی مادرم اذیت کرد یبار هم مادرم کتک زد برادر بزرگه زن میگیره وبچه میارن الن که بچه هاش بزرگ شدن چنان پدرشون کتک میزنن که پدراز خونه فرار میکنه وپناه میاره خونه خواهر وبرادراش بله هر چه بکاری همونو برداشت میکنی حکایت برادر من

یکی آشناهامون  با زنش مشکل خورده بود اون زمان طلاق خیلی بد بود هر چی نصیحت میکرد فایده نداشت مرده زنشو از خونه بیرون کرده بود ، خونه پدر زن داد و هوار کشیده بود  آبروریزی ،پدرش نفرینش کرد کم کم روانی شد یه روزی هم رفت و ناپدید شد

البته پدر ومادرش از غصه مریض شدن ،نفرین دوسر دارد همینه

بله

اگه كسي مادرش كتكش زده باشه با ناحق قبلا تو سن پايين بعد تو خونوادشونم سابقش باشه و خيلي خيلي بدجنس و دهن مفت باشه مادرش و حسود و بخواد ضايع كنه بچه رو و تبعيض و نيش و كنايه بچه ديگه بعد از صدهزار بار تحملش سر بره يه ضربه بره بزنه چي؟ يعني خدا هم ميدونه چقدر بدجنسه مادره

و اين تازه صبور بوده هركي بود تيكه تيكش ميكرد

2810