2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع بهم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 48 پست
از گریه متنفره اعصابش بیشتر بهم میریزه محل نمیده

اوه از گریه متنفره شعور ادب توجمع نداره اونوقت شما حرف از حرمت میزنی!!!حرمت و این حرفا مال مرد نرماله امثال اینو باید از روی دهنشون رد شد بعدا میفمی من چی بهت میگفتم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو جمع اصلا باهاش بحث نکن..یعنی طوری رفتار کن که اصلا وجود نداره.. اگر این روش جواب نداد یه بار تو جمعی که رودرواسی داره کار خودش رو با خودش بکن البتتتتته قبلش بهش هشدار بده که اگر کارش رو ادامه بده این بلا رو سرش میاری

نه ممکنه بهتربشه چون الان میدونه ساکتی اسبشومیتازونه ببینه یکی بگه دوتامیخوره آدم میشه

دقیقا     شوهر منم همیتطور بود  چون جواب نمیدادم از ترس اینکه بدتر نشه   اما دیدم فایده نداره دیگه منم بدتر از هودش رفتار کردم درست شد دیگه جرات نکرد 

خب اینم متقابلا تو. جمع بهش بپره اونوقت وایسن وسط بقیه دعوا بگیرن.. این خوبه؟

بهترازاینه هربارخانم خوردبشه تاکی بایدسکوت کنه دم نزنه؟؟؟استاترمیگه هرچی بخوبیم حرف میزنه  میخ برسنگ کوفتنه شوهرش بدترمیشه بهترنمیشه شماپیشنهادت چیه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بهترازاینه هربارخانم خوردبشه تاکی بایدسکوت کنه دم نزنه؟؟؟استاترمیگه هرچی بخوبیم حرف میزنه میخ برسنگ ...

قلق شوهرش دست خودشه

ولی فک کن خونه مادرشوهر جلو جاری و خواهرشوهر 

شوهرش یه چیزی بگه اسی هم جوابش بده به توجه به اینکه میگه شوهرش گیر هم هست اونوقت شوهرش بدتر جری میشه وسط این همه آدم دعوا بگیرن ابرو خودشون رو ببرن

اینبار که توهین کرد قاطعانه جوابش بده همونجابگو ممنون از بی احترامیتچشم و ابرو برو یا بتوپ بهشچقدر ب ...

بگم ممنون از بی احترامیت اونم میگه خواهش میکنم

همینقد پرروعه

قلق شوهرش دست خودشهولی فک کن خونه مادرشوهر جلو جاری و خواهرشوهر شوهرش یه چیزی بگه اسی هم جوابش بده ب ...

ایشون نامزده دلیلی نداره اخلاق زشت همسرشوتحمل کنه بهش باج بده که توروجاری یامادرشوهردعوانشه اتفاقایکباربایدبشورش تاادم شه گیراست قهرمیکنه بهتر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دقیقا همینجوریه که گفتی

یه فامیل داشتیم تو دعوا چیزهای خونه رو می زد می شکوند

می گفت یه بار زنم آمد دعوا که چرا صبح تا شب می شینی به فیلم دیدن و من هیج جا نمی بری می گفت منم اعصابم خورد شد تلوزیون برداشتم پرت کردم تو حیاط ، بعد می گفت دیدم زنم هم دستگاه ویدئو رو برداشت پرت کرد تو حیاط ، با خودم گفتم این از من دیوونه تره ، دیگه ترسیدم چیزی بشکنم! 😂

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
ایشون نامزده دلیلی نداره اخلاق زشت همسرشوتحمل کنه بهش باج بده که توروجاری یامادرشوهردعوانشه اتفاقایک ...

منم موافقم بااین موضوع ک ایشون بتوپه ب شوهرش .ولی مردا اصولاً پیش خونواده خودشون جوگیرترن انگار . واس اینکه کم نیاره ممکنه مجدد توهین بدتری کنه . بنظرمنم بعد اتمام حجت دونفره  اسی باشوهرش سر این موضوع  

فقط کم محلی و سردی جوابه . یامشاور

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
2810