2777
2789

خودمم قبلا بهش فک کرده بودم.. 

ولی چن دیقه پیش چشمم به امضای یه کاربر افتاد که نوشته بود

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا قدیم تنها تر بودیم 

من اینجا به جواب بعضی سوالام رسیدم

به سوال خیلی ها هم با عشق جواب دادم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
واقعا همینه

خب یه سوال  داشام تایپک نمیزنم همینجا میپرسم چون یکی ام قشنگ بهم بگه چی بگم حله

مامان بزرگ دوستم فوت کرده نمیدونم چجوری بهش تسلیت بگم خیلییی ناراحته. میخوام پیام بدم نمیدونم چجوری شروع کنم چون قبلا که نریض بود همش بهش امید میدادم که خوب میشه. الان موندم چی بگم میشه کمکم کنید

بنطرم جنبه خوب هم داره . قبلا هم همین آدما دور و برمون بودن اما یاد گرفتیم هر حرفی رو به هر کسی نزنی ...

خب یه سوال داشام تایپک نمیزنم همینجا میپرسم چون یکی ام قشنگ بهم بگه چی بگم حله

مامان بزرگ دوستم فوت کرده نمیدونم چجوری بهش تسلیت بگم خیلییی ناراحته. میخوام پیام بدم نمیدونم چجوری شروع کنم چون قبلا که نریض بود همش بهش امید میدادم که خوب میشه. الان موندم چی بگم میشه کمکم کنید

حالا ی سری ادمم حتی تو مجازیم خودشون نیستن اینا دیگه خیلی بدبختن

واقعا...

خب یه سوال داشام تایپک نمیزنم همینجا میپرسم چون یکی ام قشنگ بهم بگه چی بگم حله

خب یه سوال داشام تایپک نمیزنم همینجا میپرسم چون یکی ام قشنگ بهم بگه چی بگم حلهمامان بزرگ دوستم فوت ...

سخته خیلی درسته روحشون شاد بهشون بگو درسته برای شما سخته ولی خودشون راحت شدن درد نمیکشن روحشون مراقبت هست و دعای خیرشون پشت سرته برای اینکه ناراحت نشه براش قران بخون 

واقعا...خب یه سوال داشام تایپک نمیزنم همینجا میپرسم چون یکی ام قشنگ بهم بگه چی بگم حلهمامان بزرگ دو ...

گاها نباید چیزی بگی ...حرفی نیست فقط ساده بگو خدا رحمتش کنه واقعا ناراحت شدم

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
2810