2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن بابا توضیح نده اگر شما با خانومش این رفتار رو می کردی بازم میگفت خوب که چی ؟؟؟ فقط همسرت رو بچسب به برادرتم توضیح نده گلگی هم نکن احترام بذاردر حد معقول ارتباطا سر جاش بمونه من سالهاست این کارو می کنم سلام و علیک.  احوالپرسی دعوت کنه خانومش میرم  هیچی هم نمی پرسم چون خیلی حساسن هم خودش هم خانومش حتی بپرسی چه خبر فرداش حرف درست میکنه منظور داشت و اینه که من تولد تبریک بگه میگم نگه نمیگم‌دعوت کنه میرم متقابلا دعوت میکنم و 

...

ول کن بابا توضیح نده اگر شما با خانومش این رفتار رو می کردی بازم میگفت خوب که چی ؟؟؟ فقط همسرت رو بچ ...

همسرم شنید حرفشو ناذاحت شد گفت دیگه خونش نمی ام همسرم خ جدیه .منم گفتم ناراحتم میگه فدا سرم‌منم شستمش قهر کردیم.

ول کن بابا توضیح نده اگر شما با خانومش این رفتار رو می کردی بازم میگفت خوب که چی ؟؟؟ فقط همسرت رو بچ ...

انقدر مواظب کسی پشت وجلوی خانمش حرکتی نزنه .انگار دو شخصیته است یکدفعه خ خوبه یکدفعه عوض میشه 

تو خراب کردی همه چیزو خودت. لعنت به گلزار. کاش این از سر من بیرون میرفت.

وای من تازه یادم رفتهههههههه🤣🤣🤣🤣🤣باز یادم اومد🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍

وقتی ازدواج کردی خانواده خودت رو تشکیل دادی اولویت همسرت باشه از گیر داداشت وزنش دربیا فقط پدرومادرش مهم هستن و احترام دارن و پدرومادر همسرت دیگه بقیه احترامشون دست خودشون و رفتارشون هست نه بحث کن نه رو بده تهش روزی پد ومادرت دورازجون نباشن فکر کردی سر پول همین زن داداشت  چه ها کنه چون پرو هست وپیش برادرت هم شانس داره دیگه تهش سالی یک بارم نمیلینیش فقط شوهرت تهش برات میمونه بچسب به زندگی بچه خودت

در مورد برادرت هم خلایق هرچه لایق وقتی تو آشنایی طرف بهش فحش داده تکس دوست پسر نشون داده دیگه اصلا نباید می‌گرفته حالام کرده همه چیم به نامش کرده فردا که خیانت کردو داداشت رو انداخت بیرون می‌فهمه بذارخودش برسه به این حرفا

والا دیگه ندیدیم آدم به خواستگار بگه تو بهتری یا دوست پسرم