2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 126 پست
ب من قرار بود ی چی بده ک هیچ وقت با شوهرم ب هم نپریم ،، ب محض انجام دعاهاش, ی حرفایی ناجور زد شوهرم ...

دقیقا  الان بدتر از قبل شده. مثلا از جلو چشای من بخواهم یا زن فلان فامیل خیره میشه از پایین تا بالاششو.

یا حرف های رکیک و بعد ک نکاش میکنم بهم اخم میکنه میگ چته خوشت نمیاد هررری‌

قبلا میگفت چشم ببخشید

تا خدا نخواد اون غلطی نمیتونه بکنه . درسته مقطعی ب هم میریزید ولی نهایتا درست میشه مشکلات تون شوهرت ...

خدا ازشون نگذره هرکی ک با دعا بدون دعا با هرچیزی زندگی بقیه رو خراب میکنه. خدا نبخشه. حالا  هرکی میخاد باشه من حلالش نمیکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا الان بدتر از قبل شده. مثلا از جلو چشای من بخواهم یا زن فلان فامیل خیره میشه از پایین تا بالاش ...

ب من ی طلسم داد بذارم تو بالشت شوهرم ، ک مثلا مطیع من بشه !!! همین ک گذاشتم ، فرداش گفت بیدار شو خونه ها رو تمیز کن ، اومدم اینجوری نباشه ها ! ( تا اون روز اصلا هیچ وقت نگفته بود بیدار شو فلان کن ،، اصلا گیر نمیاد ) . یا دعوا کردیم ، گفت حاضر شو ببرمت خونه بابات .... کاملا عوض شد . خلاصه طلسم شو انداختم سطل اشغال 

راستی اینم بگم .... ی بار جای یکی دیگه رفته بودم ، اونم مرتیکه دزد بود . دعا داد گفت تو آب حل کن بریز تو رخت خواب تون ک شوهرت عااشقت بشه ، شبی ک ریختم ،، فرداش بچه ۶ ماهم سقط شد ناگهانی ! بدون علت خاصی . و کلی هم دعوا و بدبیاری 

دقیقا خواهر شوهرم انگار شوهرمو قفل کرده کلی طلا فروختیم بعدش انداره پول یه خونه رفتش و کلی بدهکاری. ...

مشهد جماعت دعانویس نداره جز پاکستانی .... وگرنه بشدت مخالف این موضوعاتن ..‌ ولی دوری کن. ‌‌‌نرو نیا ‌‌‌نخور چیزی .. همسرتو دوست داری زندگیتو  دیگ نرو سمت دعا و یجوری بترسونش ک اونم نره . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
ب من ی طلسم داد بذارم تو بالشت شوهرم ، ک مثلا مطیع من بشه !!! همین ک گذاشتم ، فرداش گفت بیدار شو خون ...

آره دقیقا. دلم میخاد برم خونه پیر مرده باهاش دعوا. دخترشم آنقدر بزنم ک

آره دقیقا. دلم میخاد برم خونه پیر مرده باهاش دعوا. دخترشم آنقدر بزنم ک

من تو دلم مونده برم سراغش ولی میترسم بدتر باز غلطی کنه . میگم ب خدا بسپارم ولش . نهایتا با گوشی در غالب فرد ناشناس بهش فحش میدم 

مشهد جماعت دعانویس نداره جز پاکستانی .... وگرنه بشدت مخالف این موضوعاتن ..‌ ولی دوری کن. ‌‌‌نرو نیا ...

دقیقا  شماره اونی ک پیشش میزفتنو یجوری از اداره پست گرفتم .

یجوری صحبت می‌کرد شبیه پاکستانی ها .میگم چرا مشهدی حرف نمیزنن!

۳ سال پیشم و ۶ سال پیش هم خواهر شوهر  نکبتم تواینوارا بود برای من و داداشش ک بهم بزنه. ک بمن توجه نکنه و‌..

خونه رو نجسی کنم قرآن و نماز چی. اشتباه نیس؟

ب حرف اینا گوش نده لطفا . من الان عذاب دفع جن و طلسم تورو ب جون خریدم ک تو دفعش کنی ... اینجا قبلا ب خیلیا کمک کردم پیامام پره ک دوستان دادن ولی اذیت میشم بعدش 

واس همین ب کسی راهنمایی نمیدم . الآنم دلم یطوری شد برا تو برا زندگیت . گوش بده فقط . 

دقیقا شماره اونی ک پیشش میزفتنو یجوری از اداره پست گرفتم . یجوری صحبت می‌کرد شبیه پاکستانی ها .میگم ...

فقط بریز بره ... بازی نکن نخون حتی زمزمه نکن . بریز ک بره . اون خوردنی هاروهم عوض کن ...ک شکلش شبیه اون نجسیات داخل لیوانی شه پیرمرده داده 

همون آب روان و قرآن بخونم

آره آیه الکرسی هم خوبه پخش شده . گردنتونم داشته باشید ک چ بهتر ... لباسهای همسرتو خودتو فعلا یه مدت بشور روز ب روز تا دفع کامل . حماماتون ب غروب و شب نیفته . دوشنبه و چهارشنبه نرید . زیاد جلوی آینه نمون و نمونه . کله خونتو هرروز زیرو بم جارو بکش .و اسپند دود کن ... 

عوضی ها دروغ میگن . درسته از آیه قرآن استفاده میکنن ولی لا ب لاش ی چیزایی بد قاطی میکنن ک میشه کفر و ...

شوهرم اعتقاد کمی داشت.

بعد ک رفتیم اولین بار و همه چیو گفت. فت ک خانوادش دشمنان و باید حرف زتشو گوش کنه خوب شده بود باهام.

شوهرم گفته همه چی راسته. 

دومین بار ک رفتیم بچیز دیگ گفت ک خانوادت دشمنت نیستت زنت عقل نداره و....

2810