2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 125 پست

منم برا کار شوهرم رفتم ولی از روزی که رفتم بدتر سرمون اومد هر کاری میره دنبالش لحظه اخر ول میشه حالا نمیدونم با این طلسمی که رو مس نوشته بهم داده و به قول خودش برا شوهرم موکل گرفته چکار کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن‌چیزی نمیزنه جسمش درگیره . سلطه پیدا کردن بش. هدف ایشونه و بعد تخریب زندگیتون . فقط دعاهارودرش بیار ...

الان پس یه آیت الکرسی چیزی مینویسم. ک حموم یا جایی میره  جابجا کنم

من خودم شنیدم اگر کسی واقعا علم دعا نویسی نداشته باشه ممکنه بدتر شیاطین غلبه پیدا کنن.. پیش هر کسی نباید رفت.. البته من خودم کلا به دعا نویسی اعتقاد ندارم..  روزی ۵۰ تا آیه قرآن تو خونه ات بخون آرامش میاد تو زندگیت

نخونم ب کسی نشون ندم. فقط آب روان،؟ چطور راضیش کنم ک دربیاره از گردنش،؟ ۶ تا نوشته براش

رفت حموم از گردنش درآورد شما هم بندازش بره،جاش یه کاغذ بردار آیت الکرسی بنویس بذار جای اون

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همه اینکارو میکنم جز زیارت عاشورا

من زیارت عاشورا با صدای آقای منصوری رو دانلود کردم هر روز موقع کار کردن گوش میدم دیگه خودم هم حفظم.باهاش میخونم خیلی آرامش بخشه

مامی کیا ی سابق هستم 
الان پس یه آیت الکرسی چیزی مینویسم. ک حموم یا جایی میره جابجا کنم

لطفا تطهیر باشه جسمتوم . اگ غسلی ب گردنتونه انجام بدین بعد دستخط بنویسید .یا باوضو همراه کنید 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
اان شاالله خیره . من آخر کارتونو خوش میبینم . شما کاراتون قفله . چون آدمای دورتون معتقد ب دعان . زیا ...

دقیقا خواهر شوهرم انگار شوهرمو قفل کرده کلی طلا فروختیم بعدش انداره پول یه  خونه رفتش و کلی بدهکاری.بعدش من ۸ ماهه ک افتادم توخونه نمیتونم راه برم دکترا میگن هیچی نیست همون خانواده شوهر لعنتی هستن میرن مشهد میارن این چیزارو.

منم سپردمش بخدا

لطفا تطهیر باشه جسمتوم . اگ غسلی ب گردنتونه انجام بدین بعد دستخط بنویسید .یا باوضو همراه کنید

باشه حتما اینکارا رو میکنم.  خیل اطرافیانمون باهامون بد هستن. ۶مه چیمون خب دارن. دست ب دعان

من موندم چرا اون شخصی ک زندگی بقیه رو خراب می‌کنه با جادو ، هیچیش نمیشه !!! کسی ک دنبال طلسم زندگی منه ، کارش شده خراب کردن زندگی بقیه کلا ، از پسر خودش گرفته تا من ک نسبت بهش غریبه ام !!! اینقدر دختر خودش خوشبخته ک نگووووو. مدااام دنبال جادو کردن بقیه س. 

واقعا نمیدونم دنبال چی می‌گردن.

تا خدا نخواد اون غلطی نمیتونه بکنه . درسته مقطعی ب هم میریزید ولی نهایتا درست میشه مشکلات تون شوهرت هم برمیگرده ب تنظیمات کارخونه . منم این روز ها مثل شما درگیرم 

2810