2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 125 پست
منم پیش ی سید ظاهراً مسلمان رفتم ، دم از خدا میزد ... ولی ی آدم ناجوری بود ک نگم ..... فهمیدم تو خط ...

اشتباه کرده شوهرم.

من اصرار کردم آنقدر ک نریم.

الان میگه مقصر تویی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه کرده شوهرم. من اصرار کردم آنقدر ک نریم.الان میگه مقصر تویی.

واقغا هم نباید پیش اینا رفت . همه شون دزد ان. من ک خیلی پشیمون شدم  . اشغال همش می‌گفت دعای رحمانی ، لطف خدا و فلان ..... دیدم کلا خود شیطان اومده تو زندگیم 

پیشنهاد همسرم بود. یعنی چی شوهرم ول کن نیست؟ یعنی عادت کرده؟

بله،

وارد کردن دعا نویس(علکی و بیخود و ناوارد) و اجنه و شیاطین،به زندگی دست خودمونه معمولا،اما اگر وارد شدن ،به این راحتی خارج نمیشن

کلی بهش خوراکی داد . شیرینی.تواب بریز. دود کن و همه کارکرد

گلم دعای ایشونو  باز کن ولی نخون 

بریز توی یه کاسه پر آب بذار اونقدر بمونه ک ریش ریش بشه نرم . بعد ببر بریز توی جوی آب ن توی خونه . واس اینکه شوهرت شک نکنه مشابه همون کاغذو آیه قرآن بنویس بذار جاش.هرچی دود کردنی و خوردنی هم داده بریز بره . احتمالا دچار ترس های الکی یا حضور چیزی نشدی !! 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
یعنی چه اتفاقی افتاد که اینجوری به یقین رسیدی شیطانو فرستاده؟؟؟

افکار شیطانی میومد سراغ خودم و شوهرم . پر از انرژی منفی و ناامیدی شدیم هر دو . در حدی ک ب خودکشی فکر میکردم ، دیوانه بازی در میاوردم کلا .... حس سنگینی و کلا بدبختی . دقیقا از فردای روزی ک سیدع گفت قرارع خبر خوشبختی تو مثل بمب بترکه همه جا، اتفاقات خوش برات بیافته ، کلی بدبیاری و بدی رخ داد . .... بعدش شنیدم از چند نفر ک اون طرف مورد نفرین خیلیاس و کلا جادو های خیلی بد می‌کنه مردمو

واقغا هم نباید پیش اینا رفت . همه شون دزد ان. من ک خیلی پشیمون شدم . اشغال همش می‌گفت دعای رحمانی ، ...

پس ک اینطور. 

همشون واسه پول گرفتن و درآمد کارتو بدتر میکنن ک بری پیششون.. 

ما هم بخاطر همبن چیزا پول ۱۰ برابر دادیم ک واسه در آمد خودش حریص نشه برعکس بنویسه. حروم بشه

واقغا هم نباید پیش اینا رفت . همه شون دزد ان. من ک خیلی پشیمون شدم . اشغال همش می‌گفت دعای رحمانی ، ...

شما فقط تنها راه حلتون پخش صدای قرآن با صدای تقریبا بلنده ‌بذارید توی خونه پخش شه . ممکنه چیزی حس کنید صدایی شکستنی  اما نترسید .... میرن . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
2810