2777
2789
عنوان

من بدبخترین زن روی زمینم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 50 پست

الان تنها کاری که میتونی بکنی اینه که از نظر عاطفی کمی ازش مستقل تر بشی .

خوشحالیت رو وابسته به خوشحالی همسرت نکن .

خودت دلخوشی های مستقلانه داشته باش.

منظورم اینه که اگر مثلا اون الان چای نمیخوره ، خودت واسه خودت بریز و بخور .

به کم فاصله بگیر در مجموع.

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا جواب صبرت واز خودگذشتگیتو بدهنمیخام قضاوت کنمولی من ب شخصه میگم زنه ک ب مرده یاد میده چجوری رفتا ...

خیلی فرمایش شما خوب بود،

درسته الان کار سخت شده،و دیر شده،

اما از همین لحظه شروع کن،

محبت کردن و توجه کردن،بده بستونه(جز در فضای عاشقانه)،ببین اون چجوری رفتار می‌کنه ،شما هم همونطور باش

شاید شوهر اون خانم کارخونه دار و خودش دکتر بوده شاید پدر زن پولدار داره شاید لصن خیانت کرده میخاسته دهن زنشو ببنده چیو با چی مقایسه کردی براو

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
خدا جواب صبرت واز خودگذشتگیتو بدهنمیخام قضاوت کنمولی من ب شخصه میگم زنه ک ب مرده یاد میده چجوری رفتا ...

بله دقیقا درسته من از روز اول کنار اومدم بچه ۱۵ ساله بودم گفت عروسی نگیریم گفتم نگیر هر چی گفت گفتم اشکال نداره

نه واقعا این اخلاقو ندارم به من چه ربطی داره بچه دارشدن یا نشدن کسییه لحظه فکر کردم بابای خسیس بدتر ...

دقیقا خیلی بدتر بچها من هر چی میخوان ب من میگن منم باید بسختی پول جور کنم براشون بخرم 

کاش این مقایسه کردن رو از زندگیت حذف کنی الان فکر کردی همه شوهرای ما مثل شوهر اون خانومن و برامون طل ...

ممنونم‌دقیقا باید میزدم بشوخی بجای گارد گرفتن

سخته عزیزم برای پول ماهانه اینقدر منت بکشی تازه پول ندن بهت.چجوری یه ماه بدون پول اخه؟

خیکی سخته هر چی چشمم دید باید نگاه کنم بگذرم کل این ۲۰ سال اینجوری بودم

دقیقا خیلی بدتر بچها من هر چی میخوان ب من میگن منم باید بسختی پول جور کنم براشون بخرم

یادشون بده بپرن ب باباشون 

از الان یاد بگیرن دخترا ت ک از مرد زندگی مث پدر و شوهر توقع کنن  و پررو بارشون بیار

2810