2777
2789
عنوان

چکار کنم که بی خیال باشم

185 بازدید | 28 پست

بخاطر کارای خانواده همسرم مریض شدم وهمش دل درد وسردرد دارم ، پسرم نه سالشه همش میگه مامان شاد باش ، ولی من بی انرژی ام، نمیخوام بخاطر دیگران بچم وخودمو اذیت بشیم ، پسرم هنوز به من نیاز داره ، چکارکنم ، خواهش میکنم کمکم کتید یه حرفی بزنید من فراموش کنم ، تمام بدنم درد شده ولی هیچکس به فکرم نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ارتباطتو با اونا کم کن.در عوضش بایشگاه و پارک و تفریحات اینطوریتو زیاد کن.هر چی هم ازشون شنیدی عک ...

خوب همین ، اصلا پام به سمت پارک و باشگاه نمیره انگاری افسرده شدم

منم همینجوریم ولی فکر کنه یه چند تا آدم غریبه چرا باید حرفاشون برامون مهم باشه که ما مریض بشم اونا ی ...

همش احساس میکنم در مقابلشون ضعیفم ، واقعا درسته چون پای همسرم وسطه

خوب همین ، اصلا پام به سمت پارک و باشگاه نمیره انگاری افسرده شدم

ففط کافی شروع کنی.بچت گناه داره.دستشو بگیر و برید.پیاده روی هم کن.ببین حرف کسی برات مهم نباشه.چون از؟سر بیکاری یا حسادت.تو دلت بهشون بخند

واقعا کمکم میکنه ؟

دوره جذابیت درونیش 

کمکت می کنه نوشخوار فکری رو کلا رها کنی 

و حالت کاملا خوب بشه

اما نباید کنار بذاری

کاراشم خیلی ساده اس

فقط یبار گوش بدمی نیست

زیاد گوش بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شوهرم حق رو به من میده ، ولی بهشون میرسه همه چی یادش میره

خیلی خوبه همسرت همراهی می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810