2777
2789
عنوان

دلم گرفته نیاز ب مسافرت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
تبلم یا بی انکیزه ام مثلا وضو میگیرم ولی نماز نمیخونم اتقد معطلش میکنم ک قضا میشه

ای وای گناهه که

یجور احترام و زانو زدن به خداوند متعاله

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

اول

اول ابتدایی خیلییی سختتهههه وای درکت میکنممم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داشت؟ ایشون الان با حجاب بشه نماز اول وقت بخونه افسرده گیش خوب میشه؟😐

بله 

آرامش روان و آرامش درون میاره که هیچ روان شناسی بهت اون آرامش رو نمیده

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

وای خوشحالم یکی درکم کرد

واقعا فکر کن هرروز با یه علمه بچه بازیگوش که هنوز هیچی از مدرسه نمیدونن سر و کله بزنی این بیاد بگه خانم فلانی اینو گفت اون بیاد بگه فلانی اینجوری گفت وای صبر بهت بده خدا

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
تبلم یا بی انکیزه ام مثلا وضو میگیرم ولی نماز نمیخونم اتقد معطلش میکنم ک قضا میشه

صبح ها قرص ب کمپلکس بخور و عصرها قرص منیزیوم، به طرز عجیبی سرحالت میکنه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
معلمی فشار روانی خیلی بالایی داره من صبحا پرانول میخورم سرکاربگذریم حالا میدونم الان همه تیربارونم م ...

عزیزم کار پرفشاز ندیدی!کاری ک اگ خطا کزدی جون ی ادم میگری و قصاص میشی یا اگ خطا کردی ضرر میلیاردی -میلیونی میبنه طرف  و می افتی زندان........ اطرافم معلم زیاد هست اوکی هستن.

اگ کسی فشار روشه اون برمیگرده ب ویژگی های شخصیتی خودش

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
عزیزم کار پرفشاز ندیدی!کاری ک اگ خطا کزدی جون ی ادم میگری و قصاص میشی یا اگ خطا کردی ضرر میلیاردی -م ...

اخه میدونی معلمی 0یش بده حقوق نمیدن بخدا میمونیم تا سر ماه بگذرونیم

23 دستمزدشه هزار جور در و مرض میارن سرش 18 میلون میدن 

لایک نکن 

اخه میدونی معلمی 0یش بده حقوق نمیدن بخدا میمونیم تا سر ماه بگذرونیم23 دستمزدشه هزار جور در و مرض میا ...

من ۱۰ تومن میگیرم

من حاضر بودم بیشتر کار کنم ولی یه حقوق درست درمون بدن 

تابستونم بیام

تابستون بشینیم چیکار کنیم تو خونه