2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه بودم، میگفتم بزرگ که شدم میخوام چندتا ماشین و خونه داشته باشم، الان از ایندم میترسم، یعنی میتونم با پولای خودم ی روزی خونه بخرم؟ البته خریدن که هیچی باید ببینم میتونم پول رهن ی خونه رو درارم

طرح اسقاط ثبت نام کردیم تابستون توسایت زده الباقی پول واریزی ۵۹تومنه بد از نمایندگیه شهرمون زنگ زدن ...

چه ماشینی؟الان ماشیناگرونترشدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

شاید واسه اخلاقته

دیگه تف نکن تو چایی جاریت 😉

شوخی کردم بخندی دلت وا شه

عبارت تاکیدی بگو یا ذکری که قبلا واست معجزه کرده

ضمنا خدا خدای محال هاست

وگرنه وقتی با حساب کتاب بخری زیاد کیف نمی ده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم بچه بودم، میگفتم بزرگ که شدم میخوام چندتا ماشین و خونه داشته باشم، الان از ایندم میترسم، یعنی می ...

‌کانال زندگی سالمو ببین تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی 

رو طلسم های مالیت کار کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چه ماشینی؟الان ماشیناگرونترشدن

سایناS

اخه تو سایت پروفایل شوهرم زده ۵۹تومن دیگه واریزی آخره

ولی از نمایندگی شهر زنگ زدن ک باید ۱۵۶بریزی

نمیدونم چطوره

میگن برای طرح اسقاطی ک پول واریز کردن گرون نشده ولی این یچیز میگه اون یچیز دیگه

خیلی ناراحت داداشم ماشین ندازه ومجبوزه تو این هوای سرد و شرایط سخت بره روستای دیگه 😔🥺برای کار همش میگم خدایا براش معجزه کن ی ماشین بخره 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
2810