2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 127 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچین ادمای خرفهمی وجود داره چرا فرار کنی هم کفشتو در میاوردی میکوبوندی تو سرش اشغالو من ی بار داشتم ...

دقیقأ عزیزم درست میگی فقط نمیخوام کسی بفهمه یهو فیلم نگرفته باشن بگن دختره لاته با مرد دهن به دهن گذاشته تو خیابون 

من واقعیتش اولش که بهم زد از عم بهش گفتم (آش غال ، عو  ضی) ولی بعدش اون حرفای خیلی ناجوری بهم میزد که تو خانواده نداری اموال تو تو خیابون ولن و از این حرفا

مردا خیلی هار شدن

چند وقت پیش تو خیابون

تو ترافیک یه خانم پشت فرمون بود و آقا جلوش زده بود رو ترمز 

این خانم هم هول شده بود

خانم یه کلمه گفت وحشی

مرد پیاده شد نمیذاشت خانم تکون بخوره

از پنجره با مشت میکوبید تو سر و صورت خانم

طفلک بچه اش هم تو ماشین داشت نگاه میکرد

مردم بی بخار هم که هیچی

مردا خیلی هار شدنچند وقت پیش تو خیابونتو ترافیک یه خانم پشت فرمون بود و آقا جلوش زده بود رو ترمز این ...

وای چقدر ترسناک شدن آدما 

از یه طرف عاشق ایرانم ولی از طرف دیگه میگم وقتی حتی زنگ میزنی پل یس نمیاد نجاتت بده هیچ امنیتی نداریم ما خانما 😞

اول رفتم کلانتری فک میکنید چی گفتن بهم گفتن شکایت نکن دردسر درست نکن واسه خودت!! رفتم به کلانتری دیگ ...

تو حتی از شکایت کردنم میترسی خب داری شکایت میکنی باید طرف بیاد دادگاه توام بری میفهمه دیگه اسم فامیلت رو بعدشم بهار بود به تنه لش راه مبدادی حالا خوب شد کتکت نزد قبل اینکه مردم برسن هیچوقت با این لاشیا در نیفت گذشت کن و نادیده بگیر 

دقیقأ عزیزم درست میگی فقط نمیخوام کسی بفهمه یهو فیلم نگرفته باشن بگن دختره لاته با مرد دهن به دهن گذ ...

وا مگه هرکی لاته از حق خودش دفاع میکنه؟؟ زده ماشینتو ترکونده خواهر من

نه بابا چه فیلمی عزیزم فکرتو به این چیزا مشغول نکن برا هرکسی ممکنه پیش بیاد از این چیزام یهویی پیش میاد کسی فیلم نمگیره عزیزم 

همینکه شما بعد اینهمه توهین چیزی بهش نگفتی خانوم بودنتو ثابت کردی 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

کاش قبل از استفاده از هر وسیله ای اول فرهنگ استفاده کردنشو یاد بگیریم

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
دقیقأ عزیزم درست میگی فقط نمیخوام کسی بفهمه یهو فیلم نگرفته باشن بگن دختره لاته با مرد دهن به دهن گذ ...

کاش انقدر خانم ها رو ترسو نمیکردن

شما کار اشتباهی نکردی از حقت دفاع کردی، حرف مردمم از کی ارزش داشته که الان داشته باشه

آبروی هم که قراره با دفاع از حقت بره بهتره که بره

از طرفیم کسی فیلمی نگرفته چون الان پخش همین فیلم هم خودش جرمه و از طریق فتا خیلی راحت میتونن پیدا کنن کسی که اینکارو کرده

آجی اصن من بد ، قبولع؟

منظورمو یابدگرفتی یامن بدگفتم شرمنده قصدجسارت نداشتم هروز شاهدچندین تاپیک هستم حالاراست ودروغش ونمی دونم که شوهرم زد وشکست وفلان کردوفوش مادرمردمو داد دلم می شکنه می گم چرااینقده وقیح باشن یعنی گردن کلفتی اینه که زورشون به یه خانم برسه ؟

تو حتی از شکایت کردنم میترسی خب داری شکایت میکنی باید طرف بیاد دادگاه توام بری میفهمه دیگه اسم فامیل ...

بابا میگم را داشت اون راه نداد!!! فاصله داشت که تومست بزنه بهم دیگه !!! دنده عقب گرفت چسبوند به ماشینم جلوش کلی فاصله بود دنبال شر میگشت منم دستش دادم

مردا خیلی هار شدنچند وقت پیش تو خیابونتو ترافیک یه خانم پشت فرمون بود و آقا جلوش زده بود رو ترمز این ...

چه بی خانوادن واقعا 

مردم اعصاب ندارن روانی شدن جاشه از اینا بری شکایت کنییی 

ببخشیدا اما اینقد برن دادگاه و بیان که کیونشون پاره شه عوضیا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2810