2777
2789
عنوان

توانایی فراموشی

118 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه اخلاق دارم عاشق کسی هم باشم چند روز نبینمش یادم میره

مثلا من دو هفته پیش یه رابطه یک ساله مثلا عاشقانه رو تموم کردم و خانوادم و دوسنام فکر میکردن من نابود میشم اما به طرز عجیبی ۳ روز بعد کاملا یادم رفت و پذیرفتم که تموم شده درسته ناراحتم قلبا اما نه در حدی که روی زندگیم اثر بزاره بیرون میرم خرید میرم درس میخونم فیلم میبینم غذا میخورم خیلی عادی هستم و دیگه قیافش کامل یادم نمیاد انگار مثلا غریبع بوده با اینکه ما خیلی زیاد صمیمی بودیم 

نمیدونم چرا اینجورم؟

الان داغی نمیفهمی

مگه میشه ؟؟؟؟

آدم جوجه میگیره بهش وابسته میشه ،اینکه دیگه آدم بوده ،

بلاخره هر جدایی حتی اگه با تنفر هم باشه یه مرحله ی سوگی داره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خودتون صادق هستین؟

اره با خودم حرف میزنم مثلا میگم تو قلبا هنوز دوسش داری قلبا دلتنگ بعضی از روزهاتون میشی و‌ نمیتونی از این فرار کنی اما درسته هنوز چکش میکنم یا گاهی فکر بهش ولی بیشتر برام انگار عادته

روتین زندگیم تغییری نکرده گریه نمیکنم غصه نمیخورم و میخندم و حتی فکر میکنم استرسام تا حد زیاد کم شدع

الان داغی نمیفهمیمگه میشه ؟؟؟؟آدم جوجه میگیره بهش وابسته میشه ،اینکه دیگه آدم بوده ،بلاخره هر جدایی ...

داغ نیستم اصلا کاملا هم پذیرفتم حتی خوشحالم که استرسام کم شده ازش متنفر نیستم دلمم براش تنگ میشه خیلی وقتا ولی اینکه جدا شدیم رو کاملا پذیرفتم

اره با خودم حرف میزنم مثلا میگم تو قلبا هنوز دوسش داری قلبا دلتنگ بعضی از روزهاتون میشی و‌ نمیتونی ا ...

اینکه گریه نکردین و ناراحت نیستین عجیبه

احساساتتون رو سرکوب میکونین؟

قسمت پذیرفتنش خیلی بالغانه ست دلتنگ شدن برای خاطرات مشترک و اون لحظاتم همینطور

اما چک کردنش هنوز با چیزایی که میگی تناقض داره

اینکه گریه نکردین و ناراحت نیستین عجیبهاحساساتتون رو سرکوب میکونین؟قسمت پذیرفتنش خیلی بالغانه ست دلت ...

سه روز اول بع پهنای صورت گریه کردم اما بعد اون روز دیگه نه 

نمیدونم چرا چک میکنم حتی دلم نمیخواد بهش پیام بدم یا اون پیام بده اما دوست دارم ساعت انلاین شدنش رو ببیتم خودم نمیدونم چرا برای منم عجیبه قلبا دوسش داشتم حتی عاشقش بودم هیچ عیبیش رو نمیدیدم اما الان گاهی قبل خواب میگم خدایا شکرت که جدا شدیم دیگه استرس ندارم 

سه روز اول بع پهنای صورت گریه کردم اما بعد اون روز دیگه نه نمیدونم چرا چک میکنم حتی دلم نمیخواد بهش ...

توی رابطه بودن قطعا محدودیت هایی به همراه داره و همینطور مسئولیت، چالش و شرایط های پیش بینی نشده و خب طبیعیه که مضطرب تر باشین و استرس بیشتری داشته باشین نسبت به زمانی که تنها هستین

سوالی ذهنتون رو مشغول کرده بود تو ارتباط که به جوابش نرسیدین؟ یا کنجکاوو هستین بدونین بهتون فک میکنه شمارو چک میکنه؟

2810