2777
2789
عنوان

بحث دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 92 پست
بحث همیشه هست عزیزم به مرور قلق هم دستتون میاد و کم و کم تر میشه بحثا و اینجوری طولانی نمیشهتو زندگی ...

الان بیشتراز۲۴ساعت شده

اون خیلی مغروره..چون راجب دعوت بهش گفتیم و منم نرفتم خونشون چنان ناراحت شده که دوروزه خبری ازش نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیتونستم بگم روم نمیشد براهمین خانوادمم یجوری بهش گفتن اونم ناراحت شد

چون اوایله روت نمیشه

و اینکه یه چیز دیگه 

این اوایل اصلا نگو مامانت اینکارو کرد 

بابات اینکارو کرد

خواهرت اینکارو کرد

من بعد دوسال بگم اینارو بازم انکار میکنه میگه نه تو بد متوجه شدی و....

ناراحتی نداره که عجب عزیزم اگه شوهرت پشتته خیلیی کم برو با دعوت برو بهترین کارهانشاالله که خوشبخت بش ...

مرسی🥲

ولی شوهرم دوست داره من زیادبرم خونشون و باخانوادش صمیمی باشم منم اینجوری دوست ندارم حس میکنم خوب نیست

انقدر خوشحال میشم میبینم عاشقا به هم رسیدن و کنار هم شادن الهی همیشه کنار هم شاد ترین باشید و زندگیت ...

منم اولین دعام سر سفره عقد همین بود ک همه عاشقا ب هم برسن حتا اگه ب‌ صلاح نباشه تا حسرت نشه ی عمر بهش فکر نکنن ک نشد اگر میشد فلان میشد

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

الان بیشتراز۲۴ساعت شدهاون خیلی مغروره..چون راجب دعوت بهش گفتیم و منم نرفتم خونشون چنان ناراحت شده که ...

بده ها 

فاصله خوب نیست 

برو سمتش با هم صحبت کنید 

تو مغرور اون مغرور 

زندگی نمیشه که 

غرور تو زندگی مشترک بی معنیه

عاشق پیتزا 🍕❤️

چون اوایله روت نمیشهو اینکه یه چیز دیگه این اوایل اصلا نگو مامانت اینکارو کرد بابات اینکارو کردخواهر ...

نگفتم...حتی یک بارم این مدت نگفتم و سکوت کردم

ولی اون قدرنمیدونه که چه رفتاری دارم

ولی ایندفعه که بحثمون شد میخوام همه رو بهش بگم

منم اولین دعام سر سفره عقد همین بود ک همه عاشقا ب هم برسن حتا اگه ب‌ صلاح نباشه تا حسرت نشه ی عمر به ...

خوش قلب ترینی 

بهترینا سهمت ❤️

برا ما هم کلی دعا کن شرایطمون زودی اوکی شه 🥺❤️

عاشق پیتزا 🍕❤️

بده ها فاصله خوب نیست برو سمتش با هم صحبت کنید تو مغرور اون مغرور زندگی نمیشه که غرور تو زندگی مشترک ...

اخه بنظرم اینجوری پررومیشه فکرمیکنه حق باخودشه

چون دوباردیگه هم سریچیز الکی دلخورشدیم من پیام دادم و صحبت کردیم.

نگفتم...حتی یک بارم این مدت نگفتم و سکوت کردمولی اون قدرنمیدونه که چه رفتاری دارمولی ایندفعه که بحثم ...

ببین بگو ولی با لحن مظلوم 

بفهمه که از کارشون ناراحت شدی

بگو منکه اینقدر دوسشون دارم بهشون احترام میذارم

انتظار این حرفو نداشتم ازشون

مخصوصا تو جمع این حرفو زدن و....

2810