2777
2789
عنوان

بچم و امروز بردم منخصص اطفال😭😭

130 بازدید | 9 پست

تو خواب نفس کم میاره سینه شم خس خس میکرد 

من شیرم کم بود و بچم شیرخشکی شد 

حالا امروز دکتره دارو داد براش و گفت اگه شیر خودت و میدادی اینجوری نمیشد و الانم بدی خوب میشه 

جالا من دیگه به شیر خشک ب شدت وابسته شدم چون بچم شبا نمیخوابه 

روزا میتونم ی ذره بخوابم بقیه بهش شیر بدن 

حالا حس بد و عذاب وجدان گزفتم 

منظورش رفلاکس پنهان بوده عذاب وجدان نگیر اکثر وقتا علت رفلاکس پنهان شیر خشک نیست تو‌حتی شیر خودتم میدادی از حوالی یک ماهگی رفلاکس واسه بعضی بچه ها شروع میشه دلیلشم بهت میگم

منظورش رفلاکس پنهان بوده عذاب وجدان نگیر اکثر وقتا علت رفلاکس پنهان شیر خشک نیست تو‌حتی شیر خودتم می ...

ممکنه رفلاکس باعث بشه توی پوشک بچه خون هم بیاد ؟ یا خون صرفا واسه آلرژیه؟

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگه قبول داری ک خیلی از پزشکا ب روز نیستن و دنبال علم نوین و‌درمان نوین نیستن ادامه حرفمو بخون . 

از حوالی یک ماهگی شیر خوردن بچه ها از حالت غیر ارادی مثل نفس کشیدن تبدیل ب حالت ارادی میشه 

و تااازه خیلی از بچه هایی ک تا حالا ب راحتی شیر میخوردن شروع میکنن ب شیر نخوردن سخت شیر خوردن فقط سینه کرفتن یا فقط شیشه گرفتن چون بلد نیستن بمکن و گیج و سردرگمن و این میشه ک خیلیا میان ب مادر حس ناکافی بودن میدن ک اگه اینکارو نمیکردی فلانجور نمیشد 

و وقتی ی بچه نتونه درست بمکه یعنی حتی فکش هم اونقدر قوی نیست ک وقتی خوابه زبونشو مث ما محکم بچسبونه ب کامش و هوا وارد معدش نشه باعث رفلاکسی شدنش نشه. 

پس اکثر مواقع علت رفلاکسی شدن نوزادا همین قضیه عضلات فک و‌زبانشونه 

من ی کارشناس تغذیه کودک میشناسم ک اینجور مشکلات شیردهی رو کاملا علمی داره درمان میکنه و کلا تحقیقاتشو مرتب با بهترین پزشکا و متخصصای کودک دنیا داره ب روز میکنه 

اسمش سحر یزدانی هست تو اینستا سرچش کن ب پیجش پیام بده مشاوره شیردهی بکیر مشکلت حل میشه