2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد کاری شده

85 بازدید | 15 پست

شرایطش اینجوریه و برای مشاوره تحصیلیه‌

میخوام نظرتون رو بدونم و اگه تجربه ای دارین در اختیارم بذارین لطفا🥲مچکرم

"در این لاین مثل لاین اول جذب و ثبت نام حداقل و حداکثر ۳۰ الی ۵۰ دانش اموز هست ولی فقط یکباره...

مثل لاین اول هر ماه نیست و شما با همون دانش آموزانی که ثبت نام‌میکنید تا آخر کار در ارتباط هستید و مشاوره میدید و هر ماه حقوق ثابتتون‌رو میگیرید...

باز هم به ازای هر دانش اموز ۲۵۰ تومن

ینی ۳۰‌دانش اموز ۷۵۰۰ و ۵۰ دانش اموز ۱۲۵۰۰

که اگر دقیقا طبق آموزش ها و راهنمایی های مدیرانتون کار کنید میتونید توی یکماه این تعداد رو ثبت نام کنید اگر هم در طول یکماه به این حداقل نرسیدید بهتون زمان داده میشه

در ضمن آموزش ها به ۲ صورت رایگان و غیر رایگان انجام میشه یعنی شما میتونید آموزش رایگان رو ببینید که یک آموزش ابتدایی برای شروع کارتون هست ولی اگر‌میخواید آموزش تخصصی تر همراه با مدرک پایان دوره از موسسه دریافت کنید شامل پرداخت ۱۵۰ هزار تومان هزینه قبل از آموزش هستش

در هر صورت انتخاب نوع اموزشتون با خودتونه

هزینه ی تماس دو هفته اول کار افرادی که آموزش با مدرک پایان دوره میخوان هم قبل از شروع تماسشون پرداخت میشه

‼️توجه کنید که جذب و ثبت نام موسسه صرفا با تکنیک های مشاوره و مشاوره تحصیلی دادنه...

نه بازار یابی و جو دادن به دانش اموز یا تبلیغ موسسه

در ضمن ساعت کاری ۶ ساعت در طول روز هست از ساعت ۴ بعد از ظهر تا ۱۰ و نیم شب

قرارداد مشاوره صرفا یکساله بسته میشه و زیر یکسال قرارداد بسته نمی‌شود.🔖

در طول روز تعدادی شماره به شما داده میشه که از این شماره هل جذب دانش و ثبت نام آموز رو انجام میدید.

☄️توجه داشته باشید که ما صرفا نیروی ثابت یکساله میخوایم و به هیچ عنوان ترک کار بین این زمان پذیرفته نیست پس در اینصورت برای سنجش توانایی ها و ازمون و خطا و یا کار آزمایشی درخواست ندید و وارد کار نشید.

به هیچ عنوان کار آزمایشی نداریم.

💎آموزش در کانال تلگرام بصورت پادکست و فایل pdf بعد از قرارداد بستن و ارائه ی مدارک براتون ارسال میشه.

لطفا بعد از مطالعه ی توضیحات کار درخواست خودرا اعلام کنید"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازدهیش زمان بر بود

آره دقیقا من هم با  اون بخش جذب دانش آموزش زیاد اوکی نیستم

از یک طرفم حس می‌کنم بعد تعداد جذبی که می‌خوان دیگه جواب نمی‌دن و می‌پیچونن‌

خلاصه که نمی‌دونم چیکار کنم😂

و اینک یه لیست شماره تماس به من دادن که میبایست بهشون زنگ بزنم تماسم بیشتر از یه تایم نشه و تو این ت ...

آره اینام گفتن ۵۰ شماره می‌دن 

بديش اینجاس که قرارداد یکساله داره و راضی نباشم‌ نمی‌تونم کنسل کنم

و اینک یه لیست شماره تماس به من دادن که میبایست بهشون زنگ بزنم تماسم بیشتر از یه تایم نشه و تو این ت ...

پس همون بازاریابیه که

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آره ولی به روش نوین😁

خیلی هم اعصاب خرد کنه

اینا اکثرا شماره دانش اموزایی که تو غیرانتفاعی هستن رو دارن

چون اونا پول خرج کن به نظر میان

بعد پدر مادر بچه حسابی کفری می شن چون قبلا کلی پول دادن

این شغلا واسه کسی خوبه که از این موضوعات ناراحت نشه و صبورانه جواب بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آره پورسانتیه دیگه حقوقت ثابت نیست

آخه من دانشجو هم هستم 

هیچجوره‌ نمی‌رسم بخوام کار کنم یا با این تعداد دانش آموز در طول روز سر و کله بزنم 

بعد فکر کنم گفتن که تا به تعدادی که گفتن جذبشون نرسه حقوق نمی.دن عملا نمی‌صرفه برام 

خیلی هم اعصاب خرد کنهاینا اکثرا شماره دانش اموزایی که تو غیرانتفاعی هستن رو دارنچون اونا پول خرج کن ...

نه من آدم بسیار ناراحت بِشویی‌ هستم

کنسله کلا😂

خیلی هم اعصاب خرد کنهاینا اکثرا شماره دانش اموزایی که تو غیرانتفاعی هستن رو دارنچون اونا پول خرج کن ...

دقیقا ولی خب عملا نیرو داری برا کسی دیگه جذب میکنی این همه زحمت بکش آخر سرم هیچی بهت نمیدن

2810