2777
2789
۸ سالشه کل سال تحصیلی پارسال مریض بود امسالم دفعه دومه مریض میشه با دارو ام خوب نشد😑

گفتید نمیتونه نفس بکشه فک کردم کوچولوعه

برامن ۴ سالشه

بهش شربت ایمونیست بده سیستم ایمنیشو قوی میکنه زیاد سرما نمیخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویروس گرفتم درد دارم نمی‌تونم بخوابم

وای منم دقیقا موقعی که مریض بودم نمی‌تونستم بخوابم خوابم میومد ولی نمیتونستم بخوابم یعنی ۴ بعد از ظهر که از خواب پا شدم (تا ساعت ۴ بعد از ظهرم فقط دو ساعت یا ۳ ساعت خوابیده بودم) تا فردا ۱۱ ۱۲ ظهر نتونستم بخوابم انقدر بد بود نمی‌تونستم بخوابم آخه باید استراحت میکردم ولی نمی‌تونستم ولی بادرنجبویه خوردم یکذره هم نودل خوردم تونستم بخوابم آخه از درد معده و استرس و خشکی گلو و افت فشارخون نمی‌تونستم بخوابم البته بادرنجبویه حل میکرد هم فشارخونمو میاورد بالا هم آرامش بخش بود هم درد معدمو آروم میکرد این ویروس بدبجوری گلو رو خشک میکنه سرفه و آبریزش بینی هم داشتم عفونی شده بود حتی خون هم یکذره تو آبریزش بینی بود ولی خدارو شکر رنگ خلط سینم روشن تر بود فقط آبریزش بینیم رنگش خیلی وحشتناک بود البته من هفته پیش از شنبه تا پنج شنبه اینجوری بودم به لطف خدا سردرد و بدن درد و گرفتگی بینی رفع شد و اشتهام باز شد و الآن وضعیت عمومیم خدارو شکر بهتره ولی باز خلط دارم و سرفه کم هم دارم البته خواب من هم بهم ریخته به خاطر این مریضی بی حوصله شدم دلم گردش میخواد ولی باز از این ویروس میترسم شاید گردش نرم البته باز بخاطر تحصیلات نمیتونم پیش آدما نرم شاید جایی برم که آدم نباشه مثلا طبیعت برم

امروز خوندم این ویروس لعنتی آنفولانزا H1N1 دوباره اومده آخرین بار سال ۹۸ بود همین ویروسو گرفتم علائمش دقیقا مثل الآن بود از کرونا هم سخت تره باور میکنی من کرونا نگرفتم چون انقدر این آنفولانزا سخته کرونا رو به شکل سرماخوردگی دو روزه میگیرم 

از افت فشارخون داشتم میمردم روز سه شنبه از سرفه شدید داشتم میمردم

ایکاش شهر های درگیر رو تعطیل کنند سال ۹۸ برخی شهر ها تعطیل شد ولی تهران تعطیل نشد خیلی ویروس خطرناکیه

با اینکه سیستم ایمنی من قوی بود ولی گرفتم 

معلوم نیست این ویروس آنفلوانزای H1N1 چیه دیگه 

من اول فکر میکردم از مکه اومده باشه ولی دیدم نه هر سال این ویروس میاد البته امسال باز شدید شده 

از سال ۹۸ تا به حال اینطور مریض نشده بودم بدبختی من تو این بیماری هفته پیش این بود هفته اول گلو درد گرفتم ضعف پیدا کردم درمان شد هفته دوم دندون درد پیدا کردم ضعف پیدا کردم درمان شد هفته سوم آنفولانزا گرفتم کلا یک ماه داشتم با بیماری مبارزه میکردم 

البته با داروهای گیاهی درمان کردم ولی با این حال پنج روز طول کشید درمان بشه

الآن متاسفانه پدرم دچار همین بیماری شد اول خالم بود بعد من و زنداییم بعد مادرم الآن هم پدرم ولی برای منو و پدرم سخت تر بود احساس میکنم پدرم از من هم شدید تره

وای منم دقیقا موقعی که مریض بودم نمی‌تونستم بخوابم خوابم میومد ولی نمیتونستم بخوابم یعنی ۴ بعد از ظه ...

مممنونم از توضیحاتتون... امشب تازه درگیر شدم ...خدا کنه زود رد کنم .بدبختانه باردارم و هیچ دارویی نمیتونم استفاده کنم ... فردا مگه برم دکتر ببینم چی میگه ...

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
۸ سالشه کل سال تحصیلی پارسال مریض بود امسالم دفعه دومه مریض میشه با دارو ام خوب نشد😑

خب کمی داروهای گیاهی بده 

مثلا شلغم و عسل و لیم و وعسل دمنوش دارچین و زنجبیل و هلیه سیاه و آب پرتقال و لیم وشیرین و شکر سرخ و داروی امام کاظم و دمنوش آویشن و عسل و پونه و سیاه دانه و عسل برای سرفه هم میتونی دمنوش رازیانه با عسل بهش بدی 

من خودم با اینا حالم خوب شد 

فکر کنم سیستم ایمنیش ضعیفه باید تقویت کنی سیستم ایمنیشو مثلا دارپی امام کاظم خوبه نمک هم خوبه غرغره آب نمک و شستشوی بینی با آب جوشیده سرد شده هم دمای بدن همراه با اندکی نمک خوبه عسل خوبه آب پرتقال خوبه آب هویج خوبه براش زردک یا هویج سیاه هم باشه چه بهتر فلفل دلمه ای قرمز خوبه لباس گرم هم براش خوبه کلا نباید اجازه بدی یخ بزنه حجامت هم خوبه ببریش چون حجامت هم سیستم ایمنی تقویت میکنه 

مممنونم از توضیحاتتون... امشب تازه درگیر شدم ...خدا کنه زود رد کنم .بدبختانه باردارم و هیچ دارویی نم ...

خواهش میکنم آره شما نمیتونید هر نوع دارویی حتی گیاهی مصرف کنید باز ببینید چه داروهایی برای بارداری مجازه اونا رو مصرف کنید 

خواهش میکنم آره شما نمیتونید هر نوع دارویی حتی گیاهی مصرف کنید باز ببینید چه داروهایی برای بارداری م ...

مرسی عزیزم 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht