دوستان برادرم یه هفته دیگ عروسیشه .. و رسم ما جهاز با پسره هستش.. خانوادم براش خرید کردن ولی قالی داشتیم خودمون بش دادیم استفاده شده از قبل.. پهن کرد تو خونش .. الان خانواده دختره قالی خریدن برا دخترشون نو و ما خیلی نااراحت شدیم مگه قالیا ما چشونه یعنی عمدا اینکار کردن؟؟ منظورشون چیه؟؟؟ ما به داداشم گفتیم بمون بی احترامی کردن وگرن ما محتاج نیستیم خونه قالی داشت.. الان داذاشم به زنش گفته من پهنشون نمیکنم ...حق داریم ناراخت بشیم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واقعا حرفم همونه که بالا گفتم. زشت بوده کار خانواده داماد. اگر باهات این رفتار رو کردن حق داری ناراحت بشی. فقط اگه میخوای در صلح و دوستی زندگی کنی خودت واکنشی نشون نده. از طریق همسرت هر اقدامی لازم هست بکن.
چ قوم زبون نفهمی گیرت افتاده عزیزم حتما خریدهایی ک اونا کردن هم با سلیقه خودشون بوده؟
یه سری خریدا من شوهرم خریدم .. بقیشون رفتن خودشون خریدن وچیدن حتی بم نگفتن بیا خونت داریم میچینیم .. بعد فهمیدم فرشه مال سالن خیاطی خواهرش بوده نخاسته داده به داداشش .. خوب منم خانوادم دوس داشتن به همسرم کادو بدن فرش نو .. کجاش عیبه ک همسرم میگه پهنش نمیکنم ب منو و خانوادم بی احترامی کردی
نه از قبل داشتیم تو سالن خیاطی من بود جمش کردم الان دادیم بشون
اگر به خود شما فرش کهنه می دادن ناراحت نمی شدین چرا اینکار رو کردین اگر پولشو ندارید بگید بهشون درکتون می کنند خودشون خرد خرد می خرند ولی چیز کهنه بدهید بهشون ناراحت کننده و حتی سم این سایت هستش
انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان