2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 96850 بازدید | 661 پست
فدای شما گلم

اسی بیخیال حرفای منفی شو بعضی ها اونقدر دلشون سیاهه که یه تبریک هم حاضرنیستن بگن وهمش حرفای منفی میزنن تاپیکت روقفل کن خیلی هم خوشگله مبارکت باشه 

اوناخودشون عقده دارن چشم دیدن اینکه کسی طلاداشته باشه رو ندارن میخان ناراحتت کنن

الان اوناییکه یه النگوپلاستیکی هم ارزوشونه میان میگن مگه کسی النگومیخره

عزیزم النگو سلیقه ایه 

من اصلا اطرافم ندیدم کسی النگو دستش کنه ...ولی کلی هم طلا دارن طلاهای خوشکل و ظریف 

اگر کسی میگه النگو قشنگ نیست نشونه ی این نیست که طلا نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی بیخیال حرفای منفی شو بعضی ها اونقدر دلشون سیاهه که یه تبریک هم حاضرنیستن بگن وهمش حرفای منفی میز ...

مرسی قربونت برم شما میشه بهم بگی چجوری قفلش کنم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

قشنگه عوض‌نکنچند گرمه و چقد شد؟

مرسی عزیزم ۷۰ گرم

وقتی طلا ۳۸۰۰ بود با تخفیف به من داد ۳۱۰

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مرسی قربونت برم شما میشه بهم بگی چجوری قفلش کنم

توقسمت نی نی سایت من برو قسمتی که نوشته تاپیکهایی که ایجاد کردم روهمون تاپیک کنارش زده قفل یا باز روی اونو بزن قفل میشه

عزیزم مبارکت باشه خیلی خوشگلن 

فقط در عجبم بعضی از خانوما چقد راحت دل میشکنند و نظر میده 

اینا همونایین که تو خانواده همسرشونم حسودییشونو همینقدر تابلو نشون میدن 

بعد میان چس ناله هاشونو میارن نی نی سایت

به نظر من اونچیزی که زیبنده ی یک زنه؛ تحصیلات و جایگاه اجتماعی و عزت نفسشه.ترند پوشی با عزت نفس داش ...

دانشجوی ترم سه حقوقم 

با آرامش زندگی میکنم

موقعیت اجتماعی و خونواده عالی 

شما چی داری؟

حالا بی نصیب کیه؟

شوهر خوب زندگی خوب تحصیل خوب خودم خوب شما چی؟

به نظر من اونچیزی که زیبنده ی یک زنه؛ تحصیلات و جایگاه اجتماعی و عزت نفسشه.ترند پوشی با عزت نفس داش ...

افتخارات حتما کره ای ها هستن و فن بی تی اس بودن؟😅❤️

2810