2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 90503 بازدید | 661 پست
همسرم عربه و سید هستن پس چیز عجیبی نباید باشه براتون

وضعشون خوبه دستبند و تک پوش بنداز اسی سنگین هم باشه 😜 طلاسفید، ساعت طلا بگیر شوهرت داره دیگه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
مگر ک مرغ و گوشت برای شما با ارزش باشه عزیزم چشم دیدن داشته باش😍❤️

فعلا که توومیگی ارزشم به چیزای با ارزشه🤣🤣 گلم ما مثل شما ندیده نیستیم که تا شوهر کردیم عکس طلا بزاریم و خود نمایی کنیم. اگه میخوای بیا پیوی عکس طلا و سرویسمو برات بفرستم عشق کنی😌😍🤣

من معلم زبان انگلیسی هستم😍آموزش مجازی و حضوری زبان دارم 💗 با پایین ترین قیمت😳 بیاید و بل من زبان انگلیسی یاد بگیرید😍هر جلسه کلاس خصوصی ( به صورت مجازی) ۵۰ تومن ، و هر جلسه به صورت حضوری ۸۰ تومن برای پایه های هفتم ، هشتم، نهم، دهم، یازدهم . شماره ارتباط ایتا / تلگرام : ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی خوب هستن حتی از آبجی خودم بیشتر دوستشون دارم از بس خوبی دیدم میگن چرا سفید گرفتی فکر میکن ...

درسته، انشاالله همیشه از کنار هم لذت ببریم

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

چرا من اهل طلا نیستم برعکس زنهای دیگه اصلا برام مهم نیست

من عجیبم آیا؟

اگرم داشته باشم مثلا دوست دارم ساعت طلا داشته باشم اونم سفید

یا انگشتر حلقه سنگین سفید

خیلی بخوام طلا دوست داشته باشم یه دستبد و نهایت یه گردنبند اونم باز سفید باشه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
هرکی یه سلیقه ای داره قرارنیست همه مثل هم باشن عزیزم

میگم یعنی من عجیبم؟ تابحال تو ۱۳سال نگفتم به همسرم حتی یکبار برام بخر میدونه علاقه ندارم ولی مثلا ماشین به اسمم کرد اره دیگه سلیقه ایه هر چیزی

عروسی که خونه باباش هیچی نداشته و یهو بعد از نامزدی با این همه پول و طلا مواجه میشه معلومه ذوق زده ا ...

عزیزم مطمئن باش انقد داشتم ک خدا لایق بیشترش منو دونسته عقده ندارم ولی همینو اگه بیستا تاپیک خیانت خدای نکرده از زندگیم دور زده بود خوشحالیش برای تو بود الآنم از خدا میخام بیشترشو بهت بده ک بدونی عقده داشتنی نیست میتونم جوابی هم بهت بدم ک رشد نکنی دیگه ولی خب هرکس کمبود هایی داره تو مقصر نیستی

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

چرا اینقد قلب بعضیا سیاهه، اصلا  مگه میشه جنس  زن از طلا خوشش نیاد، حتی خوشش نیاد بندازه ولی دوس داره داشته باشه برای دل خودش، این طبیعت جنس زنه، دوسه صفحه خوندم حالم بد شد، اسی مبارکت باشه انشالله همیشه به خوشی و سلامتی بپوشی، اتفاقا از نظر من خیللیی خوشگلن، خب اگه بعضیا میگن زیادن و فلان هم مشکلی نیست قرار نیست همیشه همشو بپوشی، 3 تاشو بپوشی برای روزای معمولی خیلی خوب میشه اتفاقا، طلا هیچ وقت بد نیست، یه پشتوانه اس برای زندگی چ برای مرد چ برای زن، عوضشون نکن، منکه خوشم اومد

چرا من اهل طلا نیستم برعکس زنهای دیگه اصلا برام مهم نیستمن عجیبم آیا؟اگرم داشته باشم مثلا دوست دارم ...

عجیب نیستی عزیزم 

یه خانم خاص و چشم و دل سیری 

نه مثل بعضیا عقده ای 😂

بعضیا فقط طلا دوسدارن واسه پز دادن و خودنمایی

منم اصلا دوست ندارم

فعلا که توومیگی ارزشم به چیزای با ارزشه🤣🤣 گلم ما مثل شما ندیده نیستیم که تا شوهر کردیم عکس طلا بزا ...

ارزشم ب چیزای با ارزشه درست فهمیدی

اما مرغ و گوشت برای من با ارزش نیست شاید برای شما باشه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عجیب نیستی عزیزم یه خانم خاص و چشم و دل سیری نه مثل بعضیا عقده ای 😂بعضیا فقط طلا دوسدارن واسه پز دا ...

خداروشکر ک مثل خار تو چشمت رفتم خداروشکر میکنم ک منو از تو لایق تر تونسته ک الان حسرت بخوری نوش جونت 

فشار با موفقیت وارد شد❤️

عزیزم مطمئن باش انقد داشتم ک خدا لایق بیشترش منو دونسته عقده ندارم ولی همینو اگه بیستا تاپیک خیانت خ ...

اسی خیلی خوش قلبی ولشون کن اصلا جوابشون نده، واقعا تعجب می‌کنم از این رفتارای سمی 

2810