2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 79341 بازدید | 661 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی اینجایی که تو این تاپیک معرفی کرده رو میشناسه؟؟؟؟
https://www.ninisite.com/discussion/topic/14981909/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%87-%D9%85%D8%A8%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1?postId=361692803

عزیز دلم خیلی نازن کجا با همسرت اشنا شدی ؟

ممنونم گلم جاریم هم کلاس مدرسم بود

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

خیلی زشتههه

ممنونم عزیزم❤️🙏

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

چقدر درگیر طلایی 😂

عزیزم از ناراحتی و غصه و خیانت بگم اونوقت خوشحال میشید؟

دلش خواستهمنم میخوام طلا بردارم همیشه سنگین‌تر ش رو برمیدارم چون سلیقه مهباز یه چی پیدا کردین تا آخر ...

تیغ زن دیگه چیه واقعا آدم شوهر خودشو میتیغه؟

بعضیا از رو عقل و فهم حرف نمیزنن فقط میخان ی چیزی گفته باشن

تو که وزنش برات مهمه کاش یچیزی برمیداشتی اجرتش کم باشه چون طرح النگوت واقعا حال بهم زنه🤢 حیف اون ۱۴ ...

حیف نیست گلم ارزشم بیشتر از اینهاست 😍

اسی کاملا سلیقه ایه من خودم طلای پهن و ضخیم خوشم میاد النگوهای شبیه مال توعه .. مباارکه گلم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
حالا بعضیا چرا انقد حرصشون گرفتهعجب

این ک چیزی نیست یکی میگه شوهرتو تیغ زدی یکی میگه حیف پولی که دادی یکی میگه زشته من انتقاد پذیرم خودم خواستم نظر بدن ولی بعضیا فرق نظر و بیشعوری رو نمیدونن انگار 

اسی کاملا سلیقه ایه من خودم طلای پهن و ضخیم خوشم میاد النگوهای شبیه مال توعه .. مباارکه گلم

ممنونم خوشگلم ❤️ 

2810