2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 66013 بازدید | 660 پست

تو جیکار به نظر بقیه داری؟

همین که خودت خوشت اومده کافیه

از الان اجازه دخالت نده بهش

اگه کل دنیا هم گفت النگوت زشته بگو مهم اینه که خودم دوسش دارم

اولا اینکه احتمالا سوخته که نبردینش موقع خرید

دوما اینکه اینا چون سنگینن و گرون احتمالا اینجوری گفتهه

الان ببری عوض کنی هم کلی ضرر میکنی

هم اینکه شوهرتم حس میکنه تو به سلیقه خودت اعتماد نداری

مبارکت باشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم النگوهات خوشگلا ..به خواهر شوهرت بگو دوست دارم خودم همینو ..وخانومایی ک میگن خزه .چرا خز باشه مشخصه سنگین وگرونه ..ماجنوبیم ازاینا ۱۰ تا تو ی دست میکنن ..اصلا نباشه انگار یه جوریه ......مبارکت باشه عزیزم با خوشی 

حالا داستان خواهر نامزدت الکی گفتی ولی بذار نظر بدیم

یه سوال چرا فکر میکنید الکی میگن ؟ یه موضوع ساده زده که جنجال بر انگیز هم نیست ، حالا کاری به مامان سه قلو ها ندارم که دوست دارن مشهورن بشن تو سایت ، ولی من خودم یه تاپیک زدم ( تاپیک گذشتمو ) اومده میگه داستان سرایی میکنی یه مشکل کاملا ساده و فراموش شدنی بود اخه چرا  ادم باید همچین دروغ های ساده ای بگه ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

استارتر مبارکت باشه خوشگله اتفاقا خوب کاری میکنی سنگین برمیداری زیاد که شد بفروش یه واحد آپارتمان برای خودت بخر 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
وقتی طلا گرمی 3800بود با تخفیف شد 310

مبارک باشه عزیزم 

خوب کردی،،،مثل من بی عرضه نباش

اونقدر کوتاه اومدم که حتی سرویس بدل بهم دادن سر عقد

با وجود این که خیلی ثروتمند هستند

هرچه سنگین تر بهتر

پیاز و سیب زمینی نیست که بگنده،،،طلاهست طلا

به زشت و زیبا هم کاری نداشته باشید

سنگین بردارید 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

خیلی گنده و زنونه هست بیشتر برای ادمایی خوبه که میخوان چش  بقیه رو دربیارن ، اگه فروشنده عوض میکنه و ضرر نمیکنی بهتره یکی دیگه بخری 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

افرین به تو و دختر یازده سالتبهش زود قضاوت نکردن رو هم یاد بده حتما

این مطمعن باش کسی که یهو میاد نظر میده و اینقدر رک و بیپروا نظر میده حتی اگه حتی نظرشونم پرسیدن اینطور جواب میده غیر از  حسود انتظار نمیره فردا تو مسایل دیگه هم هی میخواد نظر بده و دخالت کنه 

خودم اینجوری برداشتم از همش سنگین تر بود لنگه ای دوازده گرمه ظریف هم داشت اما خودم خواستم این باشه ک ...

کآر خوبی کردی.

حتی نخواستی نپوش ولی تا قبل از عروسی هرچی طلا میخری سنگین بخر.

بعدش ک رفتین زندگی مشترک اون طلاهای ظریفی ک دوست داری رو بخر.

خدایا شکرت

به نظرم قشنگه اصلا عوض نکن که ضرر میکنی، زیبایش خوبه بد نیست ، مهم اینه که سنگینه برای پشتوانه خودت خوبه😁

تعویض کنی خییییلی ضرر میکنی 

درضمن مهم اینه که خودت احساس خوبی نسبت به النگوهات داشته باشی که تا میبینیش ذوق کنی بقیه چه اهمیتی دارن آخه

سلام مبارکه 

به شادی و خوشبختی 

دیگه سلیقه تو و همسر جان بوده 

اینجا هر کس ی ایده داره 

من خودم به شخصه چند سال هست النگو نمی اندازم اما نمی تونم بقیه رو منع کنم شاید کسی دوست داشته باشه 

یا کلا ترجیحم طلا ظریف هست اما یکی دیگه نه 

دلتو بد نکن 

2810