2777
2789

تازه گیا چیا خوردی 

گرمیجات ؟؟ مصرف کردی 

عرق کاستی و شاطره هم خوبه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو‌بارداری اینجوری شدم هیچی روم جواب نداد کهیر زده بودم کل بدنم سرخ بود و تاول و میخرید 

ی کاسه کاسنی گذاشتم جلو آینه هی رفتم‌اومدم پنبه زدم توش زدم ب پوستم یه روزه خوب شد 

گلم چه غذایی خوردی اخیرا یا کلا حس خودت چیه که چ غذایی حالتو بد میکنه مثلا باید فلفل دارچین زنجبیل یا هر گرمیجات حساسیت زا رو مدتی نخوری بیشتر سبزیجات بخور و سعی کن کبدتو پاک کنی با غذا های پاک کننده کبد

دكتر نپرسيد تغذيه يا محيط زندگيت چطورى بوده كه عامل حساسيتو پيدا كنه ؟

بديهيه شما به يه چيزى حساسيت داريد كه مداوم دارى استفادش ميكنى يا دارى كنارت

ولى اون چيه ديگه دكتر بايد بگه يا خودت بايد حساب كتاب كنى ببينى چى بوده

ممنون سبزی امروز خریدم حتما

سبزیجات بخور آب زیاد مصرف کن بابای منم مثل شما شد یهو تمام بدنش ریخت بیرون اونم به کشک بادمجون خساسیت داد بعدشم کلا  سعی کن شامپو بدن بچه بزنی دستتو مایع دستشویی نزن بیشتر صابون گلیسرین بگیر

چرا ولی من فقط خرمالو خوردم چیز جدید همین

ببين آخه فقط خوراكى هم نيس

مثلا ميگما ممكنه به يه حيوونى چيزى دست زده باشى ، يا يه ماده آرايشى آلوده

من خودم به اين داروهاى بى حسى حساسيت دارم انقدم بدم مياد از اين موضوع كه نگو ، پنيك ميشم

ببين آخه فقط خوراكى هم نيسمثلا ميگما ممكنه به يه حيوونى چيزى دست زده باشى ، يا يه ماده آرايشى آلودهم ...

ولله چی بگم نه حیوونی ندیدم اصلا ارایشم نکردم جدید 

عروس دریایی
2810