2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم دیگ هرکسی بستگی ب ژنش داره من 22 سالمه ی بچه دارم هرکی میبینم میگه 16 سالته چون زنمون ی جوری ...

آره ژن خیلی تاثیر داره ماهم خونوادگی هم طرف پدری هم مادری ژنامون جوونه عمه م پنجاه سالشه ولی انگار 38 

خاله هام و مامانمم هرکدوم 10 15 سال جوونتر نشون میدن

خودمم 24 سالمه ولی میگن 18 19 میخوره بهت

ولی نمیدونم خیلی استرس گذر عمرو دارم واقعا دیوونه م میکنه فک کردن بهش 

همش از همه میپرسم من از 22 سالگی تا الان قیافه م چقدر فرق کرده اونارم دیوونشون کردم انقد پرسیدم

نمیدونم دیگ هرکسی بستگی ب ژنش داره من 22 سالمه ی بچه دارم هرکی میبینم میگه 16 سالته چون زنمون ی جوری ...

ولی تو هفتاد سالگی موی مشکی و پوست صاف یه چیز دیگه س😍

لامصب چه ژنیه ماشالله

ولی تو هفتاد سالگی موی مشکی و پوست صاف یه چیز دیگه س😍لامصب چه ژنیه ماشالله

عجیبیم کلا من ناخن و موهام ب حدی رشد داره هفتگی گوتاه میکنم ناخن پام انقد بلند میشه مث کاشته  اونم تو ی هفته بجون پسرم مادربزرگ بابام 120 عمر کرد تو اون سن هفتگی میگفت از موهام کوتاه کنید سرم سنگین شده

دقیقا،، من تا پارسال اصلا تغییری نکرده بودم،،، یه مشکلی برای زندگیم پیش اومد، توی چندماه اندازه ده س ...

پودر جوانه جو دو سر بخر با شیر قاطی کن بزن ب صورتت همون سری اول نتجیشو ببین منم دعا کن