2777
2789
عنوان

اگ یه مدل ساعت داشته باشید و حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 26 پست
قیمت نقره مثلا برا یه ساعت چقدره؟؟؟متاسفانه هرجی خانواده میدن‌بهم به سرعتت اتیش میزنم

بستگی به وزنش و عیارش داره مثلا من سال ۹۹ یه انگشتر با عیار ۹۲۵ با نگین در با وزن‌  ۳/۱۸ گرم خریدم شد ۲۳۰ تومن ساعت هم فکر کنم حداقل ۷۰۰ ، ۸۰۰ باید هزینه کنی 

بستگی به وزنش و عیارش داره مثلا من سال ۹۹ یه انگشتر با عیار ۹۲۵ با نگین در با وزن‌ ۳/۱۸ گرم خریدم ش ...

جدی

۷۰۰ ۸۰۰ ک خوبههه من گفتم بالا ۵ ۶ تومن‌مبشه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثال زدم هر چی وزنش بیشتر قیمتش بیشتر .

گدمی چنده فک کنم ۵۰۰ اینا باشه یا بیشتر؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

جدیدا نخریدم نمیدونم ولی سرچ کنی هست البته اون حدودی که گفتم ۷۰۰ و ۸۰ قیمت کل نبودها منظورم بابت هر ...

نه فهمیدم

من فک میگردم هر گرم همون ۵ ۶ تومن‌باشه مث طلا

فک‌نمیکردم کمتر باشه

نه فهمیدممن فک میگردم هر گرم همون ۵ ۶ تومن‌باشه مث طلافک‌نمیکردم کمتر باشه

نقره از طلا ارزون تره خیلیا رو دیدم سرویس نقره میگیرن بعد میگن طلا سفیده 😂 

البته اینم بگم نقره ساخت کجا باشه مثلا ایتالیا یا ترکیه اینکه حتما اصل باشه هم روی قیمتش تاثیر داره من الان رفتم سرچ گوگل زدم قیمت کل ساعت های نقره بسته به وزنش و طراحیش و عیارش مثلا توی سایت نقره حامدی از ۴ میلیون به بالا بود .

نقره از طلا ارزون تره خیلیا رو دیدم سرویس نقره میگیرن بعد میگن طلا سفیده 😂 البته اینم بگم نقره ساخت ...

جدی

ینی کشور هم تاثیر گذاره

من دیدم یکی برا عروسیش سرویس نقره گرفته بود

گفت طلاعع

جدیینی کشور هم تاثیر گذارهمن دیدم یکی برا عروسیش سرویس نقره گرفته بودگفت طلاعع

آره خب هست همچین مواردی تا علامت و عیار و کد حک شده روش دیده نشه هر کسی نمی‌فهمه من حالا برعکسش برام پیش اومده طلا سفید گرفتم اکثرا میگن نقره است بعد مشخصات رو می‌بینند میفهمند اشتباه کردند 😂😂😂

آره خب هست همچین مواردی تا علامت و عیار و کد حک شده روش دیده نشه هر کسی نمی‌فهمه من حالا برعکسش برام ...

چه جالببببب

یه سال یه پابند بود برا یکی‌از دوستام

گفت‌ک‌طلاست

من‌گفتم‌بده من بندازم ببینم‌چطوره اگ‌خوبه من‌یه بدل بخرم حالا پولن‌به طلا‌نمیرسه

دیگ‌من اونو‌انداحتم یادم‌رفت بهش بدم اونم یادش رفت‌بگیرش

این موند پا من‌، من‌رفتم‌حموم اومدم بیرون دیدم‌قرمز شد😂😂😂کلیییی پز و تعریفشو کرد ک طلاست

چه جالبببببیه سال یه پابند بود برا یکی‌از دوستامگفت‌ک‌طلاستمن‌گفتم‌بده من بندازم ببینم‌چطوره اگ‌خوبه ...

آره دیگه نقره هم بعد یه مدت مثل طلا جرم میگیره و میشه تمیزش کرد و مثل روز اولش بشه ولی هیچوقت قرمز نمیشه اون که قرمز شده استیل بوده احتمالا توی تبلیغات ها دیدم میگن استیل رنگ ثابت و این حرفا به معنای واقعی ز...ر میزنند 😂 مگر با آبکاری طلا بگیری که اونم باز بهش امیدی نیست 

البته چه طلا و چه نقره کلا باید سعی کنی عطر و اسپری و الکل بهش نخوره و واکنش شیمیایی رخ نده ولی با آب چیزیش نمیشه 

آره دیگه نقره هم بعد یه مدت مثل طلا جرم میگیره و میشه تمیزش کرد و مثل روز اولش بشه ولی هیچوقت قرمز ن ...

اره کاملا درسته