بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من حدودا ۶ ساله کلا ساعت نمیندازم چون به ساعت فلزی و استیل و این ها حساسیت میداد دستم یه مدت هم چرم انداختم و بعد تصمیم گرفتم نقره بگیرم و چون مدل مدنظرم گیرم نیومد دیگه یهویی به سرم زد که برام مهم نیست و ترجیح دادم کلا نندازم و الآنم ساعت ندارم .
ولی اگر دوسش داری و به پولش برای کار مهمتری نیاز نداری بخر
من همیشه خریدام رو الویت بندی میکنم چیزی خوشم بیاد و ارزش خرید داشته باشه طی بازه زمانی که برای خودم مشخص میکنم میخرمش . به قول معروف حسرت نخریدنش رو نمیخورم 😜
اوووخب پس دیگ راحتی ازین موضوعبجاش دستبند و اینچیزا بگیر
اگر طلا منظورته آره گرفتم دارم استفاده میکنم نه که بخوام پز بدم یا منظور خاصی داشته باشم ولی واقعا پوستم به هر چیزی جز طلا و نقره حساسیت نشون میده علی رغم اینکه مدت طولانی عاشق جینگولی جات بودم ولی این حساسیته بعد یه مدت همه جینگولی جات رو از چشمم انداخت دیگه تصمیم گرفتم اگر خواستم بگیرم هر وقت از لحاظ مالی اوکی بودم فقط طلا و نقره بگیرم.
اینم حزفیهمیتونماولویت بندی کنمفعلن تازه ساعت خریدم پس میشه گفت احتیاج ندارم ولی چشمم به فیمت میخو ...
پولتو بیشتر کن بعد یه مدت نقره بگیر ساعت ۲۵۰ تومنی ساعت خوب و عمری واست نمیشه یعنی وسوسه شدن نداره واقعا خودتو گول نزن نقره بگیر هر وقت مدلش دلتو زد بفروش مدل جدید جایگزین کن حتما هم نقره رو از جای معتبر و با فاکتور بگیر