2777
2789
عنوان

اگ یه مدل ساعت داشته باشید و حالا

74 بازدید | 26 پست

اگ‌یه مدل ساعت داشته باشید

حالا ببینید باز همون‌مدل اف خورده

من مشکی رو دارم ، میگم طلاییش رو سفارش بدم

بنظرتون شفارس بدم یانه؟؟؟ همون مدل فقط دور صفحه این سری طلایی😶

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من حدودا ۶ ساله کلا ساعت نمیندازم چون به ساعت فلزی و استیل و این ها حساسیت میداد دستم یه مدت هم چرم انداختم و بعد تصمیم گرفتم نقره بگیرم و چون مدل مدنظرم گیرم نیومد دیگه یهویی به سرم زد که برام مهم نیست و ترجیح دادم کلا نندازم و الآنم ساعت ندارم .

من حدودا ۶ ساله کلا ساعت نمیندازم چون به ساعت فلزی و استیل و این ها حساسیت میداد دستم یه مدت هم چرم ...

اووو

خب پس دیگ راحتی ازین موضوع

بجاش دستبند و این‌چیزا بگیر

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ولی اگر دوسش داری و به پولش برای کار مهمتری نیاز نداری بخر 

من همیشه خریدام رو الویت بندی میکنم چیزی خوشم بیاد و ارزش خرید داشته باشه طی بازه زمانی که برای خودم مشخص میکنم میخرمش . به قول معروف حسرت نخریدنش رو نمی‌خورم 😜

ولی اگر دوسش داری و به پولش برای کار مهمتری نیاز نداری بخر من همیشه خریدام رو الویت بندی میکنم چیزی ...

اینم حزفیه

میتونم‌اولویت بندی کنم

فعلن‌ تازه ساعت خریدم پس میشه گفت احتیاج ندارم ولی چشمم به فیمت میخوره سست‌میشم😂

اوووخب پس دیگ راحتی ازین موضوعبجاش دستبند و این‌چیزا بگیر

اگر طلا منظورته آره گرفتم دارم استفاده میکنم نه که بخوام پز بدم یا منظور خاصی داشته باشم ولی واقعا پوستم به هر چیزی جز طلا و نقره حساسیت نشون میده علی رغم اینکه مدت طولانی عاشق جینگولی جات بودم ولی این حساسیته بعد یه مدت همه جینگولی جات رو از چشمم انداخت دیگه تصمیم گرفتم اگر خواستم بگیرم هر وقت از لحاظ مالی اوکی بودم فقط طلا و نقره بگیرم. 

اگر طلا منظورته آره گرفتم دارم استفاده میکنم نه که بخوام پز بدم یا منظور خاصی داشته باشم ولی واقعا پ ...

نقره قیمت مناسبی نسبت به طلا داره

هرچی خواستی جینگولکا‌رو تقره بگیر

اینم حزفیهمیتونم‌اولویت بندی کنمفعلن‌ تازه ساعت خریدم پس میشه گفت احتیاج ندارم ولی چشمم به فیمت میخو ...

پولتو بیشتر کن بعد یه مدت نقره بگیر ساعت ۲۵۰ تومنی ساعت خوب و عمری واست نمیشه یعنی وسوسه شدن نداره واقعا خودتو گول نزن نقره بگیر هر وقت مدلش دلتو زد بفروش مدل جدید جایگزین کن حتما هم نقره رو از جای معتبر و با فاکتور بگیر 

پولتو بیشتر کن بعد یه مدت نقره بگیر ساعت ۲۵۰ تومنی ساعت خوب و عمری واست نمیشه یعنی وسوسه شدن نداره و ...

قیمت نقره مثلا برا یه ساعت چقدره؟؟؟

متاسفانه هرجی خانواده میدن‌بهم به سرعتت اتیش میزنم

2810