2777
2789

تو اون تاپیکتم گفتم خودتو دوست داشته باش اصلا مشکل اخلاق تو نیست ناراحت نشیا ولی مشکل اخلاق شوهرته چون باعث شده خودتو کم ببینی، اگه نمیتونی با بعضیا صمیمی بشی شوخی کنی حتما بخاطر اینکه ادمای مورد پسندت نیستن، من تجربه خودمو میگم با اکسم هرجا میرفتیم گوشه گیر بودم چون ادما دورش به درد نخور بودن بعد اکسم همش رو من عیب میذاشت، نامزد الانم اما اصلا کار نداره به اینکارا دوستاشم درست حسابین من با زناشون راحت گرم میگیرم 

منم نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم و شلوغ کنم ،دلیلش چی می‌تونه باشه ،ب بچگی آدم ربط داره من بچه هم بود ...

دقیقا همینه کلا همه چی ریشه تو بچگی داره 

به نظرم طرحواره طرد شدگی داریم ماها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم مگه دلقک و ملعبه جمع هست که با همه شوخی کنه؟

من خودم سطح شوخی هایی که میتونم بکنم در حد یک شومن هست. میتونم کاری کنم دیگران از خنده ریسه برن.

اما چرا؟ مگه من وظیفه خنداندن جمع رو دارم؟

فقط با یکی از دوستام و عشقم اینطوری شوخی میکنم

به خصوص که آدم بی جنبه و حاشیه ساز هم خیلی زیاده. یک آدم اینطوری بهت بخوره تا سالها ناراحتت میکنه.

هرچی گفت شوهرت بگو باشه. بعد موقع برگشت هم بگو خییییییلی خندیدیم خیلی خوش گذشت.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نه سنتی ولی دوسم داشت اون

خب بگو همینه اخلاقم شما درونگرایی اونا برونگران بگو نامزدیو برا همین چیزا گذاشتن که اشنا بشید ولی خب برو تو جمع شنونده باش بخند واسه روحیتم خوبه

خوشبحالت با داییا و خاله ها شوهرت چی؟؟

ببین بستگی به طرف داره ی خاله داره با اون خیلی اوکیم ولی بقیه خاله هاش خب اخلاقاشون فرق داره و سنشونم زیاده خب با اونا نه 

و اینکه بیخیال باش مگه تو وظیفه داری با همه شوخی کنی اگرم نامزدت خیلی گیر داد بگو خب هر کس ی جوریه من اخلاقم اینه ادم درونگرایی هستم و…