2777
2789
عنوان

چهارتا تا ورق😭😭😭😭

186 بازدید | 30 پست

متادون۴۰تو جیبش دیدم بهم میگه براتاخیری بوده دوتا ورقش تموم بود خدایا چکنم تست اعتیاد خونگی زدم منفی بود همشو دونه دونه ریختم تو دسشویی اونم گفت بخدا دیگه نمیخورم باور کنم؟ 

میشه برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنین عشقا الهی خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
والا متادون ترک کردن تا جایی ک میدونم خیلی سخته چون مادرم و زنداییم مرکز ترک اعتباد. دارن متادون ترا ...

ینی معتاده دیگه اینم متادون۴۰😔

میشه برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنین عشقا الهی خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه
باهاش صحبت کن بهت اعتماد کنه بعد ترکش بده دعوا و اینا نکن باهاش

ینی معتاده دیگه یا راس میگفته؟؟خیلی خستم از زندگی

با دعوا درست نمیشه سعی کن همراهش باشی

هرچی میگم میگه من مه معتادش نیستم دارم دیوونه میشم

یا خدا 40 خیلی خطریع ی ادم سالم یکی بخوره میمیره :/

چرا تست منفی شد پس 

ینی معتاده دیگه یا راس میگفته؟؟خیلی خستم از زندگی

نمیدونم واقعا باهاش حرف بزن بگو به من راستشو بگو مشکلی پیش نمیاد و اینا میخوام فقط کمکت کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810