2777
2789

مرتیکه برام حتی مهم نیس خیانت کنه انقد ک بداخلاق و نفهمه....فقط میخام بدونم واقعا ممکنه آدم شانسی دستش بخوره این همه مراحلو طی کنه برا بلاک؟اخه دلیلی نداره بلاگم کرده باشه!چون ی اکانت دیگه هم دارم ک اونو بلاک نکرده.بعد ازش پرسیدم یادته ک بلاکم کردی یا دستت خورده گفت یادمه اعصابمو خورد کردی .گفتی کی؟ گفت یادم نیس😐 آخرین چتمونم خیلی عادی بود مال ۲ روز پیش تو گوشی من همه چی عادی

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواسته آخرین بازدید رو نبینی.

اکانت دیگه ات رو یادش رفته

با اون پیام بدی اونم بلاک میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
میخواسته آخرین بازدید رو نبینی.اکانت دیگه ات رو یادش رفتهبا اون پیام بدی اونم بلاک میکنه

نه بابا ما اصلا تو فاز بازدید نیسیم میدونه ک من اصلا چک نمیکنم و برامم مهم نیس انلاین باشه یا نه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

خودش داره میگه اعصابمو خوزد کردی یعنی عمدن کرده

آخه خورد نکردم خب!خودش همیشه درپغ ورت میبافه خیلی درپغگویه مثلا میگوزه میگه من نبودم تو بودی درحالی ک من میدونم خودم نبودم

از لج اینکارو کرده حتما از ستت عصبی شده ولی دوست داره

نه بابا دوسم ک نداره خاک بر سرش الهی بمیره انقدر بم چیز میگه

من ی بار یکی رو بلاک کرده بودم اصلن خبر نداشتم. نمی‌دونم چطور شده بود می بود

چ برنامه ای؟ ایتا؟

تلگرام خیلی خجالت کشیدم. از طرف

وا مگه میشه ادم دستش بخوره؟

بعدم شوهرمن گفت خودم کردم هرچی دلیلشو پرسیدم نگقت

2810