2777
2789
عنوان

داره حالم از درس بهم میخوره و ب متاهل شدن فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 71 پست
انشالله بخونی و موفق بشی اعتماد بنفس آدم موفق کجا و آدم شکست خورده کجانامیدوارم ب وقتش یه بخت خوب نص ...

مرسی عزیز دلم 

چقدر انرژی مثبتی شما 

کاش اطرافم پر از این ادما بود

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم چقدر انرژی مثبتی شما کاش اطرافم پر از این ادما بود

عزیزی گلم

من ۱۸سالم ک بود فکر میکردم میتونم موفق بشم درس بخونم آرزوم شاغل شدن بود ولی خب متاسفانه شرایطش جور نشد برام بدشانسی زیاد داشتم تو زندگیم بخت خوبی نصیبم نشد

الان تاجایی بتونم به بقیه میگم بخونن ک موفق باشن دلم میخاد همه خوشبخت باشن

تاجایی که میتونی درس بخون و برو بالا،راه پول درآوردن از رشتتم از الان یادبگیر و روش متمرکز شو،به فکر این باش که از هرراهی که میشه خودت از رشتت پول دربیاری حتی اگه جایی ام ،چه دولتی،چه خصوصی استخدام شدی

عزیزی گلم من ۱۸سالم ک بود فکر میکردم میتونم موفق بشم درس بخونم آرزوم شاغل شدن بود ولی خب متاسفانه شر ...

مرسی قشنگم 

انشالله اخر این سختی کشیدنات ب خوشبختی و ارامش ختم بشه شایسته ی بهترینا هستی ♥️💓

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
تاجایی که میتونی درس بخون و برو بالا،راه پول درآوردن از رشتتم از الان یادبگیر و روش متمرکز شو،به فکر ...

مرسی بابت انگیزه عزیزم 

اتفاقا رشته ای هس ک راحت میشه ازش پول دراورد

دورت بگردم چقد دعات ب دلم نشست کاش همینطور بشه ک دعا کردی

قربان شما عزیزم 

واقعا؟؟،چه رشته ایی؟

خیلی خودمو تو دادم تو اکانتم 

و شماره خودم نیس 

اجازه بدید نگم رشتمو🫠

خیلی خودمو تو دادم تو اکانتم و شماره خودم نیس اجازه بدید نگم رشتمو🫠

بیخیال بابا ،رشتس دیگه ،

همین حساسیتای بیجارو نشون میدی که نسبت به قضاوت دیگران و حرفاشون حساسی و ری اکشن نشون میدی دیگه😁🤭😘😘